ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας: Δεν μπήκε καν σε διαπραγμάτευση με τον Καράμπελα


Η επόμενη μέρα της αποχώρησης του Νίκου Καράμπελα από τον Αίαντα ξεκίνησε. Ο «Άγιαξ», ξεκινάει τη νέα προσπάθειά του στη Γ΄ Εθνική αυτή τη φορά, χωρίς τον πρώτο του φετινό σκόρερ. Μια εξέλιξη, η οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έμοιαζε νομοτελειακή, δεδομένου ότι ο Καράμπελας δεν άφησε κανένα περιθώριο στους διοικούντες του Αίαντα, ούτε καν να μπουν σε διαπραγμάτευση και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Καράμπελας, εξήγησε στους ανθρώπους του Αίαντα, ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο χρόνος του θα είναι περιορισμένος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ακολουθεί την ομάδα στις αυξημένες υποχρεώσεις της στη Γ΄ Εθνική.

Η στάση του Καράμπελα ήταν τέτοια, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης ή ελιγμών από πλευράς της διοίκησης του Αίαντα, η οποία δεν κατέθεσε καν την πρότασή της για ανανέωση με τον Νίκο Καράμπελα.

Εξάλλου και ο τρόπος της ανακοίνωσης, με δική του πρωτοβουλία, φανερώνει ότι ήταν μια απόφαση την οποία πήρε ο ίδιος, στάση η οποία σχολιάστηκε ευμενώς από κύκλους της διοίκησης, χαρακτηρίζοντάς την “ειλικρινή”.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος