ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας: Δικός του και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος


Πολύ κοντά σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Αίας. Εντάσσει στη δύναμή του τον 30χρονο μπακ εξτρέμ Γιάννη Παρασκευόπουλο, προσθήκη με την οποία καλύπτει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Νίκου Μπουζούρα.

Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, αποτελεί την τρίτη μεταγραφή για τον Αίαντα αυτό υο διάστημα. Μια σημαντική κίνηση η οποία αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, δεδομένου ότι είχε μπει δυνατά στη διεκδίκησή του και η Αχαϊκή του Αλέξη Γαβριλόπουλου, ομάδα στην οποία ξεκίνησε την εφετινή σεζόν ο Παρασκευόπουλος και στην οποία αγωνιζόταν τα δυο προηγούμενα χρόνια.

Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Αμαλιάδας, στον οποίο αγωνίστηκε πάνω από μια δεκαετία. Αφού κατέκτησε τρεις φορές το Πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, μετακινήθηκε το 2017 στη Νίκη Τραγανού, με την οποία αναδείχθηκε ξανά Πρωταθλητής στην Α1 Ηλείας, πριν φύγει για την Αχαϊκή, με την οποία έκανε πέρσι εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα Αχαΐας. Τον Σεπτέμβριο, ο Αστέρας τον πήρε πίσω στην ομάδα, ωστόσο η διακοπή του Πρωταθλήματος δεν επέτρεψε να αγωνιστεί περισσότερα από τέσσερα παιχνίδια.

Ο Παρασκευόπουλος έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με τον Θοδωρή Ανδριόπουλο, είτε στον Αστέρα, είτε στη Νίκη Τραγανού.

Ο Αίας θα γίνει η δεύτερη ομάδα στην οποία συνεργάζονται σε μια εθνική κατηγορία.

Η μεταγραφή θα ανακοινωθεί και επίσημα αφότου ξεκαθαρίσει οριστικά η ακύρωση της σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα, με τον Αστέρα να έχει για την ώρα δώσει την προφορική του συγκατάθεση.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε σε αυτό η καλή σχέση ανάμεσα σε Αίαντα και Αστέρα, μια σχέση η οποία εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι με την παραχώρηση από τον Αίαντα στον Αστέρα του Ηλία Μπατζακόπουλου.