ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας: Δοκίμασε συντηρητικά ο Κουλούρης


Παρών στο οικογενειακό δίτερμα του Αίαντα ήταν σήμερα ο Ηλίας Κουλούρης, ο οποίος αγωνίστηκε σε ένα μισάωρο παιχνίδι, αρκετά συντηρητικά πάντως. Δοκίμασε βέβαια ένα-δυο από τα γνωστά του σπριντ, προσπαθώντας να περάσει ανάμεσα από τους αμυντικούς, ωστόσο σε γενικές γραμμές δεν ρίσκαρε, όπως είναι επίσης δύσκολο να ρισκάρει και ο Ανδριόπουλος τη χρησιμοποίησή του από την αρχή της αναμέτρησης.

Ο Ανδριόπουλος, δοκίμασε σήμερα και σχήμα με δεξιό χαφ-εξτρέμ τον Φώτη Καλογερόπουλο, μια θέση στην οποία δεν το συνηθίζει να παίζει, ωστόσο ο τεχνικός του Αίαντα το έκανε αυτό, δεδομένης της απουσίας του Κάρδαρη, αναζητώντας μια εναλλακτική λύση.

Αν και ο Ανδριόπουλος δεν έδειξε ξεκάθαρα ενδεκάδα στη σημερινή προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Γαστούνης, είναι φανερό ότι εστιάζει σε κάποια σημεία, στα οποία λόγω απουσιών θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της ενδεκάδας. Και αναφερόμαστε τόσο στον Ηλία Κουλούρη, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, όσο και στον Κώστα Κάρδαρη, ο οποίος θα λείψει λόγω καρτών.

 

Άριστο το κλίμα και πληρωμές

Το κλίμα στις τάξεις του Αίαντα, είναι άριστο. Η πίστη για τη νίκη, ή για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ναυπακτιακό Αστέρα, είναι δεδομένη. Στην ομάδα έχουν αντιληφθεί τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης και θέλουν με ένα αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση την Κυριακή, να δείξουν ότι κάποια αρνητικά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό ήταν μια κακή παρένθεση. Στο καλό κλίμα, συμβάλλει και η διοίκηση, η οποία βρίσκεται κοντά στην προσπάθεια της ομάδας στο δύσκολο αγώνα της την προσεχή Κυριακή. Η διοίκηση προχωράει σε πληρωμές προς τους παίκτες. Και παράλληλα φροντίζει ώστε να βρίσκεται κοντά τους ηθικά, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους. Ο Αίας μπαίνει στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος με στόχο να μπορέσει να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη προνομιούχο οκτάδα, πράγμα που θα ισοδυναμεί με παραμονή του στη Γ΄ Εθνική και ίσως και άνοδο ένα σκαλοπάτι πιο πάνω τη νέα σεζόν, αν τελικά ολοκληρωθεί η συγχώνευση της Super League 1 και της Football League.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι της Κυριακής (5μ.μ.), θα μεταδοθεί ζωντανά, από τον τηλεοπτικό σταθμό Lepanto, ενώ θα υπάρχει και διαδικτυακή μετάδοση, απο το Nafpaktianews.gr.