Αίας: Δυνατό φιλικό αύριο με Εθνικό Σκουλικάδου

spot_img

Προτεινόμενα

Ένα πολύ δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι δίνει αύριο ο Αίας. Αντιμετωπίζει στο στάδιο «Ζακυνθίων Ολυμπιονικών», τον Εθνικό Σκουλικάδου, μια ομάδα την οποία αντιμετώπισε πέρσι στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και μάλιστα γνώρισε μια ανέλπιστη ήττα μέσα στη Γαστούνη με σκορ 3-2. Πρόκειται για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του Αίαντα σε αυτή την περίοδο της προετοιμασίας του.

Ο Εθνικός Σκουλικάδου, με νέο προπονητή, τον Στάθη Καραμαλίκη, είναι μια φιλόδοξη ομάδα, η οποία τις τελευταίες μέρες ενισχύθηκε πάρα πολύ, αποκτώντας παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Παίκτες όπως ο Λιβέρης, ο οποίος αποχώρησε από το Τσιλιβή, αλλά και δυο Πρωταθλητές, οι Κάρδαρης και Τραγούδας, παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Ζακύνθου.

Ο Αίας, αναχωρεί αύριο το πρωί για το νησί, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών, προκειμένου να βρεθεί στο στάδιο της Ζακύνθου, για ένα παιχνίδι το οποίο αρχίζει στις 4μ.μ.. Κοντά στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Ανδρέας Ρούνης, αν και είναι δύσκολο να αγωνιστεί, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που προέρχεται απο χτύπημα στο μετατάρσιο.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα