Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Αίας: Ευχαριστεί τον Δήμο Πηνειού και προσβλέπει σε στήριξή του-Μετρά απώλειες εσόδων

spot_img

Άκοπα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Αμβρακικό Λουτρού ο Αίας, το γεγονός ωστόσο ότι δεν αγωνίστηκε στην έδρα του αυτή την Κυριακή, προκάλεσε σημαντική απώλεια εσόδων από τα εισιτήρια, τα οποία είναι και η κινητήριος δύναμη της ομάδας. Γι’ αυτό το λόγο και έχει σημάνει κινητοποίηση στις τάξεις της διοίκησης, προκειμένου να μπορέσει να καλύψει τις απώλειες και να ανταποκριθεί στα πάγια έξοδα της ομάδας.

Ανεξάρτητα από τις απώλειες των εισιτηρίων, ήταν δεδομένο ότι ο σύλλογος είχε ανάγκη την εξεύρεση νέων πηγών εσόδων και γι’ αυτό έχει δρομολογήσει ορισμένες ενέργειες. Ήδη έχει συντάξει επιστολές, με συγκεκριμένους αποδέκτες, τοπικές επιχειρήσεις και παράγοντες, μια σειρά στοχευμένων ενεργειών. Ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκεται και ο Δήμος Πηνειού, ο οποίος μπορεί να συμβάλλει ποικιλοτρόπως στην εξεύρεση νέων χορηγιών, αλλά και στη στήριξή του, σε εξοπλισμό των εγκαταστάσεων. Ήδη ο Αίας, προχώρησε σε ευχαριστήρια ανακοίνωση, προς τον Δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο, τον Αντιδήμαρχο Πηνειού, αρμόδιο σε θέματα πολιτισμού κ. Βασιλόπουλο, καθώς και τον κ. Σίμο, για τη στήριξη τους προς την ομάδα, τον εξοπλισμό του σταδίου της Γαστούνης με γραμμή ίντερνετ και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στις οποίες αγωνίζεται και προπονείται η ομάδα. Για αύριο τα βράδυ, έχει προγραμματιστεί σύγκληση του Δ.Σ. του συλλόγου, με σκοπό να γίνει ένας απολογισμός, να εκτιμηθεί η κατάσταση και να προγραμματιστούν οι πληρωμές αλλά και οι περαιτέρω ενέργειες που έχουν να κάνουν με την οργάνωση των οικονομικών της ομάδας.

 

Σ. Φραγκογιαννόπουλος

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα