Αίας-Ζάκυνθος 1-1: Καλή εικόνα σε αρχή και φινάλε και για μια ώρα

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

Μια εξαιρετική αγωνιστική εικόνα για μια ώρα έβγαλε ο Αίας, απέναντι σε μια έμπειρη και πολύ ενισχυμένη ομάδα όπως η Ζάκυνθος, μια ομάδα η οποία ωστόσο είναι καινούργια και χρειάζεται χρόνο να «δέσει», ενώ της λείπουν και τα φιλικά, τα οποία λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ήταν μέχρι στιγμής περιορισμένα.

 

Με εξαίρεση το χρονικό διάστημα προς τη λήξη της πρώτου μέρους και στις αρχές της επανάληψης, όπου η Ζάκυνθος πίεσε τον Αίαντα, η ομάδα της Γαστούνης στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια ομάδα ενισχυμένη με μια πλειάδα έμειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών.

Στο φιλικό του «κυριακάτικου καφέ», που έγινε σήμερα  το πρωί στη Γαστούνη, ο Αίας προηγήθηκε με τον Νίκο Δούλο, για να ισοφαρίσει η Ζάκυνθος με τον Εντουάρντο. Το πρώτο μέρος είχε λίγες καλές φάσεις. Η Ζάκυνθος απείλησε ουσιαστικά σε δυο-τρεις περιπτώσεις από στημένη μπάλα. Ο Αίας ήταν αυτός ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 10΄ με τον Δούλο. Αφού άλλαξε τη μπάλα με τον Κουλούρη, τροφοδοτήθηκε και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Ζάκυνθος ισοφάρισε στο 64΄με απευθείας φάουλ του Εντουάρντο. Μετά το γκολ η Ζάκυνθος είχε δοκάρι στο 70΄, έπειτα από πλασέ του Εντουάρντο, το οποίο απέκρουσε ο Αντωνόπουλος, για να κάνει νέο πλασέ και να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι.

Ο Αίας στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους δέχθηκε ισχυρή πίεση, ωστόσο με τη σταδιακή είσοδο των Χριστοιφοράτου (πέρασε στο κέντρο ο Μπουζούρας), Γκρίλλα και Κάρδαρη, η ομάδα άρχισε να εξισορροπεί και πήγαμε προς το τέλος με τον Αίαντα να κρατάει περισσότερο τη μπάλα και να μην διατρέχει κινδύνους. Αντίθετα, βγήκε με περισσότερες αξιώσεις στην επίθεση.

Αίας: Αντωνόπουλος, Μπουζούρας, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος, Κουλούρης, Μπουρούκης, Βράπι (Χριστοφοράτος, Γκρίλλας, Γεωργόπουλος, Μανουσιάδης, Κάρδαρης, Μονόλιθος).

Ζάκυνθος: Θεοδωρόπουλος, Κολεύρης, Κλαούντιο, Κάρλος, Μιγκουόλ, Σουρμπάι, Καψάσκης, Κωστάκης, Καράκουτης, Εντουάρντο, Σίλα (Μαρίνος, Ντάσης, Καλλιβωκάς, Γιοβάνης, Θεοδόσης, Διαμαντής, Ζώντος).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα