14.8 C
Pýrgos
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

«Ζεστάθηκε» το κλίμα στον Αίαντα-“Ξανασμίγει” το δίδυμο του πρωταθλητισμού!

spot_img

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο Αίας Γαστούνης τόσο νωρίς στη σεζόν, εκπέμπει «σήμα».

Η Γενική Συνέλευση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Γαστούνη, έγινε μέσα σε ζεστό κλίμα, καθώς όλα τα βαριά «χαρτιά», παράγοντες οι οποίοι στο παρελθόν έχουν στηρίξει οικονομικά την ομάδα, ήταν εκεί και δήλωσαν «παρόντες».

Ενθουσιώδη εμφάνιση έκανε ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος φρόντισε να «ζεστάνει» το κλίμα, αποφεύγοντας τα πολλά λόγια και υποσχόμενος άμεσα, εφόσον ο Αίας εκλέξει διοίκηση,  να βάλει ένα συγκεκριμένο και σημαντικό ποσό για το ξεκίνημα της ομάδας, μπαίνοντας και ο ίδιος στο Δ.Σ. “Αύριο το πρωί σας τα φέρνω” τους είπε.

Μάλιστα παρακίνησε και τον Σπύρο Μπίρμπα, τον άνθρωπο με τον οποίο μπροστάρη ο Αίας, (Μπίρμπας πρόεδρος και Θεοδωρακόπουλος αντιπρόεδρος), γνώρισε κάποιες από τις τελευταίες μεγάλες στιγμές, την κατάκτηση του τίτλου και τίτλου της Α1 κατηγορίας και την άνοδο στη Δ΄ Εθνική. Μάλιστα ο Θεοδωρακόπουλος υποσχέθηκε ότι με τον Μπίρμπα μέσα στο Δ.Σ., μπαίνει ο ίδιος και δεσμεύεται να φέρει ακόμα δυο μέλη, τα οποία θα βάλουν με τη σειρά τους κάποια χρήματα.

Ο ενθουσιασμός και η θερμή χειραψία των δυο ανδρών, ήταν η «σπίθα» που άναψε τη «φλόγα». Εμπρός σε ένα τέτοιο πολύ φιλόδοξο πλάνο, ο δικηγόρος Θανάσης Θεοδόσης και πρώην πρόεδρος συμφώνησε να συμμετάσχει, όπως βεβαίως εξ’ αρχής, σε οποιαδήποτε κίνηση για το καλό του Αίαντα, είχε ξεκαθαρίσει ότι θα συμμετάσχει και θα στηρίξει όσο μπορεί και ο πρώην πρόεδρος και χρηματοδότης Διονύσης Λαγανόπουλος.

 

Γαβριλόπουλος: «Η φανέλα και η ιστορία επιβάλλουν Αίαντα πρωταγωνιστή!»

Ο απερχόμενος πρόεδρος Άρης Γαβριλόπουλος, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει. Υπογράμμισε ότι τη σεζόν που έφυγε έγιναν λάθη και την ευθύνη θέλησε να την αναλάβει ο ίδιος. Ωστόσο η Γενική Συνέλευση του αναγνώρισε την προσπάθεια που έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες και μάλιστα τον παρότρυνε να συμμετάσχει ξανά στη νέα διοίκηση που θα δημιουργηθεί. «Όλοι κάνουμε λάθη. Ό,τι έγινε, έγινε κάτω από το καθεστώς του περιορισμένου προϋπολογισμού», του είπε ο Θανάσης Θεοδόσης, ο οποίος επέμεινε ότι θα πρέπει να συμμετάσχει στη νέα διοίκηση. Με τη σειρά του, ο Αρης Γαβριλόπουλος, είπε στο Σώμα ότι δεν έχει καμία σημασία αν ο Αίας τερματίσει τρίτος, πέμπτος ή απλά σωθεί. Εκείνο που θα κάνει τη διαφορά θα είναι να κόψει πρώτος το νήμα και να ανέβει στη Γ΄ Εθνική: «Η φανέλα και η ιστορία του Αίαντα επιβάλλει ρόλο πρωταγωνιστικό. Ίσως το πλήρωμα του χρόνου έχει έρθει. Χρήματα και άνθρωποι δεν υπήρξαν», ανέφερε. Πάντως αξίζει να σημειωθεί, ότι κανένας εκ των παρευρισκομένων στη Γενική Συνέλευση δεν κατέκρινε το έργο της απερχόμενης διοίκησης, αναγνωρίζοντάς της την προσπάθεια που έκανε.

 

Μπίρμπας: «Μόνο αν πάμε όλοι μαζί…»

Ο Σπύρος Μπίρμπας, με τη σειρά του, παρακίνησε όλους να σταθούν πλάι στην ομάδα, αφήνοντας στην άκρη ο καθένας οτιδήποτε τον έχει πειράξει. Ήταν ενωτικός και παρότρυνε άπαντες στο μέλλον να πάνε ενωμένοι για το καλό του Αίαντα. Επιχείρησε μάλιστα να εξηγήσει ότι δεν θα πρέπει να ενθουσιάζονται εύκολα, αλλά να αντιληφθούν ότι η ομάδα δεν είναι αυτή τη στιγμή έτοιμη για πρωταθλητισμό από αγωνιστικής πλευράς, διαπίστωση με την οποία συμφώνησε και ο Γαβριλόπουλος, ο οποίος είπε ότι αν η ομάδα στοχεύσει στον τίτλο, θα πρέπει να ανοικοδομηθεί από την αρχή.

 

Έφτασε καθυστερημένα λόγω υποχρεώσεων ο Γεωργόπουλος

Στη Γενική Συνέλευση, είχαν προσκληθεί και οι τέσσερις υποψήφιοι Δήμαρχοι για τον Δήμο Πηνειού. Όπως προαναφέραμε, παρών ήταν ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος απέφυγε να τοποθετηθεί με πολιτικό λόγο, αλλά περισσότερο με το συναίσθημα που τρέφει για την ομάδα, την οποία στο παρελθόν έχει υπηρετήσει από το Δ.Σ. και έχει χρηματοδοτήσει. Η πληθωρική του εμφάνιση επέφερε ενθουσιασμό και ήταν η αφορμή να αλλάξει η όλη ατμόσφαιρα. Από την αρχή ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του Αίαντα δεν έχει αυτή τη στιγμή ανάγκη από προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά από «λεφτά στο τραπέζι» και μάλιστα άμεσα από τις τσέπες όσων την αγαπάνε. Και έκανε και την κίνηση πρώτος να βάλει στο τραπέζι λεφτά. Στη Γενική Συνέλευση έφτασε καθυστερημένα και αφού αυτή είχε ολοκληρωθεί ο Σάκης Γεωργόπουλος, ο οποίος αφού ζήτησε συγνώμη για την αργοπορία, η οποία οφειλόταν σε ανειλημμένες υποχρεώσεις, είπε ότι θα βάλει κάποια χρήματα (δεν δεσμεύτηκε για συγκεκριμένο ποσό), αλλά και θα τοποθετήσει έναν άνθρωπο από την παράταξή του στο Δ.Σ. (συγκεκριμένα τον Δημήτρη Δήμου). Μάλιστα διευκρίνισε ότι μιλάει για χρήματα από την τσέπη των ανθρώπων της παράταξης και όχι δημοτικά. Τέλος, παρόντες στη Γενική Συνέλευση ήταν και εκπρόσωποι της παράταξης του Ανδρέα Μαρίνου.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα