ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας: «Θέλει τον Καλογερόπουλο πίσω ο Ανδριόπουλος»-Το κρίσιμο Δ.Σ. της Τρίτης


Την επιστροφή του Φώτη Καλογερόπουλου στην ομάδα επιθυμεί ο Θοδωρής Ανδριόπουλος. Θεωρεί τον νεαρό Τραγαναίο μέσο απαραίτητο στην ομάδα και παίκτη αυτής, την ώρα που ζητάει από τη διοίκηση να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να έρθει σε επαφή μαζί του και να εξετάσει για ποιο λόγο απείχε τις τελευταίες μέρες.

 

Είναι γεγονός ότι ο Φώτης Καλογερόπουλος, για ένα διήμερο, ήταν αδιάθετος και προτιμήθηκε να παραμείνει στο σπίτι του προκειμένου να έρθει η ώρα που θα υποβληθεί η ομάδα σε covid test. Είναι όμως γεγονός και το ότι ο ίδιος θεωρούσε εαυτόν παραγκωνισμένο. Γι’ αυτό και γίνεται προσπάθεια να μεταπειστεί, να συζητήσουν μαζί του, να τον πείσουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας παίρνουν τις ίδιες ευκαιρίες και με βάση την εικόνα που δείχνουν στις προπονήσεις και τα παιχνίδια, κερδίζουν και χρόνο συμμετοχής.

 

Συνεδριάζει το βράδυ της Τρίτης το Δ.Σ.

Το βράδυ της Τρίτης, ήταν προγραμματισμένο να συνεδριάσει το Δ.Σ. του συλλόγου. Τα θέματα φυσικά πάρα πολλά, με κυρίαρχο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Στο Δ.Σ. αναμένεται να παραστούν τόσο ο Θοδωρής Ανδριόπουλος, όπως φυσικά και ο Λάμπης Κάρδαρης, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης μίλησε στο ilia.news για ανάγκη «ηλεκτροσόκ» στην ομάδα. Λίγο μετά το πέρας της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Αίαντα, με ανακοίνωσή τους, ανέλαβαν την ευθύνη για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ύψωσαν “ασπίδα” προστασίας στον προπονητή τους. Στο Δ.Σ., αναμένεται να συζητηθεί φυσικά και το θέμα του Φώτη Καλογερόπουλου, με τον Πρόεδρο Γιώργο Μπίρμπα να έχει σύμφωνα με πληροφορίες θετική του πρόθεση να επιστρέψει ο παίκτης, για τον οποίο η διοίκηση δεν έχει πάρει καμία θέση προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Αίας: Παρελθόν ο Καλογερόπουλος-Κάρδαρης: «Η ομάδα μας χρειάζεται ηλεκτροσόκ»