• ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • Αίας: Εξωδιοικητικές “ενέσεις” ρευστού-Πού θα μεταδοθεί το παιχνίδι με την Παναχαϊκή

Αίας: Εξωδιοικητικές “ενέσεις” ρευστού-Πού θα μεταδοθεί το παιχνίδι με την Παναχαϊκή

Μέσα από την οικονομική συνεισφορά των δυο εξωδιοικητικών παραγόντων οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν το οικοδόμημα του Αίαντα, του Σπύρου Μπίρμπα και του Θανάση Θεοδόση, συμπληρώθηκαν τα χρήματα που έλλειπαν και είχε ανάγκη η ομάδα για να συγκεντρωθεί το ποσό με το οποίο θα καλύπτονταν τα μηνιαία έξοδα, ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Την ίδια ώρα η ομάδα ετοιμάζεται για το ματς της Κυριακής στην Πάτρα, χωρίς τον τραυματία Νίκο Καράμπελα, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες βολδοσκοπήσεις στην αγορά ενόψει Ιανουαρίου. 

 

Με την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων, έκλεισε ένα μείζον κεφάλαιο που είχε να κάνει με τα οικονομικά και τώρα η ομάδα στρέφεται στο αγωνιστικό κομμάτι και στο Κυριακάτικο κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Ένα παιχνίδι εκτός έδρας, απέναντι στο φαβορί του ομίλου, ένα ματς το οποίο κρίνεται πολύ δύσκολο από κάθε άποψη.

Ζοάο Κλαούντιο και Σταθάτος 

Στο ματς της Κυριακής με την Παναχαϊκή, ο Αίας θα έχει να αντιμετωπίσει μια απουσία στην επίθεση, αυτή του Νίκου Καράμπελα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας με θλάση στο παιχνίδι της Ναυπάκτου την περασμένη Τετάρτη και ίσως λείψει και από το επόμενο ματς απέναντι στον Παναιγιάλειο. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί στην Αγυιά κόντρα στην Παναχαϊκή, εκεί που όλα δείχνουν ότι ο Αλέξης Γαβριλόπουλος προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Ζοάο Κλαούντιο Ριτσούλι στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας και την εναλλακτική λύση του Γιώργου Σταθάτου.

Με κόσμο στην Πάτρα

Στο παιχνίδι της Κυριακής στην Πάτρα, ο Αίας είναι βέβαιο ότι θα έχει και αρκετούς φιλάθλους στο πλευρό του, οι οποίοι μεμονωμένα θα μεταβούν στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα υπάρχει κόσμος μόνο από τη Γαστούνη, αλλά και κόσμος από άλλες περιοχές της Ηλείας.

Εξετάζει παίκτες από τον Αμβρακικό

Η αποχώρηση του Αμβρακικού Λουτρού από το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, σημαίνει ότι πολλές θα είναι οι ομάδες οι οποίες θα κοιτάξουν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές από εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα από αυτές είναι και ο Αίας, ο οποίος εξετάζει περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ομάδα άμεσα, δεδομένου ότι πρόκειται για αποχώρηση της ομάδας από τις διοργανώσεις.

Ζωντανή μετάδοση και υγειονομικά μέτρα

Η Παναχαϊκή, καθιστά σαφές ότι οι ανεμβολίαστοι δεν θα έχουν πρόσβαση στο γήπεδο και θα είναι προτιμότερο να μην ξεκινήσουν να πάνε στο γήπεδο. Πρόσβαση στο γήπεδο θα έχουν επίσης και όσοι έχουν νοσήσει και διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης. Το παιχνίδι, θα μεταδοθεί εξάλλου και τηλεοπτικά, μέσω της πλατφόρμας panachaikiTV. Τόσο για τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, όσο και για τις τιμές των εισιτηρίων αλλά και για τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα στο γήπεδο, η διοίκηση της Παναχαϊκής προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση.

Η σχετική ανακοίνωση της Παναχαϊκής αναφέρει:

«Μετά τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με το Διαβολίτσι και την εικόνα που είχαν οι κερκίδες στο γήπεδο μας, αξιολογήσαμε τα δεδομένα και αφουγκραστήκαμε την επιθυμία της πλειοψηφίας των φιλάθλων μας. Κατανοούμε πλήρως την απογοήτευση του κόσμου μας για τη φετινή συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική, ένα πρωτάθλημα που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζει στο ιστορικό μέγεθος που έχει η Παναχαϊκή, αλλά όλοι μαζί και μόνο ενωμένοι θα πετύχουμε το στόχο μας. Έτσι λοιπόν πήραμε την απόφαση να μειώσουμε τις τιμές των εισιτηρίων και παράλληλα να μεγαλώσουμε τον αριθμό των ατόμων που θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο γιατί το πρώτο που μας ενδιαφέρει δεν είναι το οικονομικό, αλλά η ενότητα, η δυναμική του κόσμου και η εικόνα ενός γηπέδου που θα μεταφέρει τη θετική αύρα στους ποδοσφαιριστές μας και θα τους δίνει επιπλέον ώθηση όχι μόνο στα εντός, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Για αυτούς τους λόγους εκτός των γυναικών που θα συνεχίσουν να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο, δικαίωμα ελεύθερης εισόδου θα έχουν όλοι οι φοιτητές αφού επιδείξουν το πάσο, όλα τα παιδιά κάτω των 15 ετών, ενώ για την σκεπαστή κερκίδα η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 5 ευρώ. Στη θύρα των επισήμων παραμένει η τιμή του εισιτηρίου στα 10 ευρώ. Δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν την ημέρα του αγώνα στις 13:30.

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους και πρέπει να καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.

Εμβολιασμένοι και νοσήσαντες 

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων είναι οι φίλαθλοι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19. Συνίσταται η ηλεκτρονική μορφή του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς η όλη διαδικασία ταυτοποίησης μπορεί να είναι χρονοβόρα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων ή καρτών διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου. Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα (Α.Δ.Τ/ Δίπλωμα / Διαβατήριο) και τα εισιτήρια/κάρτες διαρκείας πριν την είσοδο των θυρών.

Η είσοδος των ανηλίκων 

Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο ισχύουν τα εξής: Η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) ετών θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους ανηλίκους έως δώδεκα (12 ) ετών επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάτι από τα ανωτέρω, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.

Τηλεοπτικά μέσω Panachaiki TV η αναμέτρηση!

Το ταξίδι της ομάδας μας για την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες παίζει στο Panachaiki TV! Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι της Παναχαϊκής που θα σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία παρακολούθησης του αγώνα διαδικτυακά με εικόνα και ήχο. Παρακολουθήστε τα παιχνίδια με υψηλή ποιότητας παραγωγής από το κινητό, τον υπολογιστή, το tablet ή την smart TV σας!

Η Παναχαϊκή παίζει μπάλα στο δικό της κανάλι με προνομιακές τιμές! Αποκτήστε τώρα το πακέτο ετήσιας συνδρομής για το Panachaiki TV στην τιμή των 36 ευρώ και θα έχετε πρόσβαση σε όλη τη ψηφιακή βιβλιοθήκη της ομάδας (Video On demand) έως και τον Σεπτέμβριο του 2022. Πρόκειται για μία προσφορά ιδιαίτερα συμφέρουσα καθώς το κόστος ανά αγώνα βγαίνει κάτω από 3 ευρώ σε περίπτωση που αποκτήσετε το ετήσιο πακέτο. Αν θέλετε να αποκτήσετε μεμονωμένα ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον κάθε αγώνα το κόστος ανέρχεται στην τιμή των 5,50 ευρώ και με αυτή τη δυνατότητα θα μπορείτε να βλέπετε τον αγώνα όσες φορές θέλετε αλλά μόνο σε διάστημα 24 ωρών από την ώρα της πρώτης προβολής του.

Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση στο Panachaiki TV

Ο τρόπος πρόσβασης στο Panachaiki TV είναι εύκολος και εύχρηστος για όλους. Μπαίνετε στο landing page https://page.inplayer.com/panachaikitv επιλέγετε τον αγώνα που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα. Μετά θα σας ανοίξουν οι δύο επιλογές εισιτηρίων (εισιτήριο αγώνα και ετήσια συνδρομή).

Οι επιλογές πληρωμής είναι τρεις:

  1. Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα
  2. PayPal
  3. GooglePay

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία πληρωμής βγαίνετε ξανά στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας και βλέπετε τον αγώνα όταν ξεκινήσει η μετάδοση».

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

«Επιστρέφω» μετά την διάλυση της Βουλής – Πιο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ από ποτέ ο Κώστας Τζαβάρας! (Συνέντευξη)

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, είχε ο δημοσιογράφος του «Ilia.news» Κώστας Κουτσουβέλης με τον πρώην Υπουργό και …

Ο Κώστας Κουτσουβέλης στο RADIO ILIA,αποκαλυπτικός και καυστικός όπως πάντα! (ηχητικά)

  Ο Κώστας Κουτσουβέλης στο RADIO ILIA, πιο αποκαλυπτικός από ποτέ άλλοτε!   Για όλους και για όλα μίλησε ο …

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Κώστας Τζαβάρας

Πληροφορίες του Ilia.news κάνουν λόγο, ότι σοβαρή Πρόταση στον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία κ. …

Από παθολογικά αίτια «έσβησε» η 13χρονη Κωνσταντίνα

Απαρηγόρητη παραμένει η οικογένεια της μικρής Κωνσταντίνας αλλά και ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Βουλιαγμένης, της Πηνείας και του δήμου …

Συνελήφθησαν τρία άτομα για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών στην Αμαλιάδα

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά έξι κλοπές σε οχήματα. Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, τρεις ημεδαποί …

Νεκρή 13χρονη από την Πηνεία

Νεκρή 13χρονη από την Πηνεία Ήλιδας. Μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Σιμόπουλου όπου δια σωληνώθηκε και έπειτα  μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο …

  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • Αίας: Εξωδιοικητικές “ενέσεις” ρευστού-Πού θα μεταδοθεί το παιχνίδι με την Παναχαϊκή

Αίας: Εξωδιοικητικές “ενέσεις” ρευστού-Πού θα μεταδοθεί το παιχνίδι με την Παναχαϊκή

Μέσα από την οικονομική συνεισφορά των δυο εξωδιοικητικών παραγόντων οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν το οικοδόμημα του Αίαντα, του Σπύρου Μπίρμπα και του Θανάση Θεοδόση, συμπληρώθηκαν τα χρήματα που έλλειπαν και είχε ανάγκη η ομάδα για να συγκεντρωθεί το ποσό με το οποίο θα καλύπτονταν τα μηνιαία έξοδα, ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Την ίδια ώρα η ομάδα ετοιμάζεται για το ματς της Κυριακής στην Πάτρα, χωρίς τον τραυματία Νίκο Καράμπελα, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες βολδοσκοπήσεις στην αγορά ενόψει Ιανουαρίου. 

 

Με την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων, έκλεισε ένα μείζον κεφάλαιο που είχε να κάνει με τα οικονομικά και τώρα η ομάδα στρέφεται στο αγωνιστικό κομμάτι και στο Κυριακάτικο κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Ένα παιχνίδι εκτός έδρας, απέναντι στο φαβορί του ομίλου, ένα ματς το οποίο κρίνεται πολύ δύσκολο από κάθε άποψη.

Ζοάο Κλαούντιο και Σταθάτος 

Στο ματς της Κυριακής με την Παναχαϊκή, ο Αίας θα έχει να αντιμετωπίσει μια απουσία στην επίθεση, αυτή του Νίκου Καράμπελα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας με θλάση στο παιχνίδι της Ναυπάκτου την περασμένη Τετάρτη και ίσως λείψει και από το επόμενο ματς απέναντι στον Παναιγιάλειο. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί στην Αγυιά κόντρα στην Παναχαϊκή, εκεί που όλα δείχνουν ότι ο Αλέξης Γαβριλόπουλος προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Ζοάο Κλαούντιο Ριτσούλι στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας και την εναλλακτική λύση του Γιώργου Σταθάτου.

Με κόσμο στην Πάτρα

Στο παιχνίδι της Κυριακής στην Πάτρα, ο Αίας είναι βέβαιο ότι θα έχει και αρκετούς φιλάθλους στο πλευρό του, οι οποίοι μεμονωμένα θα μεταβούν στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα υπάρχει κόσμος μόνο από τη Γαστούνη, αλλά και κόσμος από άλλες περιοχές της Ηλείας.

Εξετάζει παίκτες από τον Αμβρακικό

Η αποχώρηση του Αμβρακικού Λουτρού από το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, σημαίνει ότι πολλές θα είναι οι ομάδες οι οποίες θα κοιτάξουν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές από εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα από αυτές είναι και ο Αίας, ο οποίος εξετάζει περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ομάδα άμεσα, δεδομένου ότι πρόκειται για αποχώρηση της ομάδας από τις διοργανώσεις.

Ζωντανή μετάδοση και υγειονομικά μέτρα

Η Παναχαϊκή, καθιστά σαφές ότι οι ανεμβολίαστοι δεν θα έχουν πρόσβαση στο γήπεδο και θα είναι προτιμότερο να μην ξεκινήσουν να πάνε στο γήπεδο. Πρόσβαση στο γήπεδο θα έχουν επίσης και όσοι έχουν νοσήσει και διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης. Το παιχνίδι, θα μεταδοθεί εξάλλου και τηλεοπτικά, μέσω της πλατφόρμας panachaikiTV. Τόσο για τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, όσο και για τις τιμές των εισιτηρίων αλλά και για τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα στο γήπεδο, η διοίκηση της Παναχαϊκής προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση.

Η σχετική ανακοίνωση της Παναχαϊκής αναφέρει:

«Μετά τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με το Διαβολίτσι και την εικόνα που είχαν οι κερκίδες στο γήπεδο μας, αξιολογήσαμε τα δεδομένα και αφουγκραστήκαμε την επιθυμία της πλειοψηφίας των φιλάθλων μας. Κατανοούμε πλήρως την απογοήτευση του κόσμου μας για τη φετινή συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική, ένα πρωτάθλημα που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζει στο ιστορικό μέγεθος που έχει η Παναχαϊκή, αλλά όλοι μαζί και μόνο ενωμένοι θα πετύχουμε το στόχο μας. Έτσι λοιπόν πήραμε την απόφαση να μειώσουμε τις τιμές των εισιτηρίων και παράλληλα να μεγαλώσουμε τον αριθμό των ατόμων που θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο γιατί το πρώτο που μας ενδιαφέρει δεν είναι το οικονομικό, αλλά η ενότητα, η δυναμική του κόσμου και η εικόνα ενός γηπέδου που θα μεταφέρει τη θετική αύρα στους ποδοσφαιριστές μας και θα τους δίνει επιπλέον ώθηση όχι μόνο στα εντός, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Για αυτούς τους λόγους εκτός των γυναικών που θα συνεχίσουν να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο, δικαίωμα ελεύθερης εισόδου θα έχουν όλοι οι φοιτητές αφού επιδείξουν το πάσο, όλα τα παιδιά κάτω των 15 ετών, ενώ για την σκεπαστή κερκίδα η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 5 ευρώ. Στη θύρα των επισήμων παραμένει η τιμή του εισιτηρίου στα 10 ευρώ. Δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν την ημέρα του αγώνα στις 13:30.

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους και πρέπει να καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.

Εμβολιασμένοι και νοσήσαντες 

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων είναι οι φίλαθλοι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19. Συνίσταται η ηλεκτρονική μορφή του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς η όλη διαδικασία ταυτοποίησης μπορεί να είναι χρονοβόρα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων ή καρτών διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου. Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα (Α.Δ.Τ/ Δίπλωμα / Διαβατήριο) και τα εισιτήρια/κάρτες διαρκείας πριν την είσοδο των θυρών.

Η είσοδος των ανηλίκων 

Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο ισχύουν τα εξής: Η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) ετών θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους ανηλίκους έως δώδεκα (12 ) ετών επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάτι από τα ανωτέρω, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.

Τηλεοπτικά μέσω Panachaiki TV η αναμέτρηση!

Το ταξίδι της ομάδας μας για την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες παίζει στο Panachaiki TV! Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι της Παναχαϊκής που θα σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία παρακολούθησης του αγώνα διαδικτυακά με εικόνα και ήχο. Παρακολουθήστε τα παιχνίδια με υψηλή ποιότητας παραγωγής από το κινητό, τον υπολογιστή, το tablet ή την smart TV σας!

Η Παναχαϊκή παίζει μπάλα στο δικό της κανάλι με προνομιακές τιμές! Αποκτήστε τώρα το πακέτο ετήσιας συνδρομής για το Panachaiki TV στην τιμή των 36 ευρώ και θα έχετε πρόσβαση σε όλη τη ψηφιακή βιβλιοθήκη της ομάδας (Video On demand) έως και τον Σεπτέμβριο του 2022. Πρόκειται για μία προσφορά ιδιαίτερα συμφέρουσα καθώς το κόστος ανά αγώνα βγαίνει κάτω από 3 ευρώ σε περίπτωση που αποκτήσετε το ετήσιο πακέτο. Αν θέλετε να αποκτήσετε μεμονωμένα ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον κάθε αγώνα το κόστος ανέρχεται στην τιμή των 5,50 ευρώ και με αυτή τη δυνατότητα θα μπορείτε να βλέπετε τον αγώνα όσες φορές θέλετε αλλά μόνο σε διάστημα 24 ωρών από την ώρα της πρώτης προβολής του.

Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση στο Panachaiki TV

Ο τρόπος πρόσβασης στο Panachaiki TV είναι εύκολος και εύχρηστος για όλους. Μπαίνετε στο landing page https://page.inplayer.com/panachaikitv επιλέγετε τον αγώνα που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα. Μετά θα σας ανοίξουν οι δύο επιλογές εισιτηρίων (εισιτήριο αγώνα και ετήσια συνδρομή).

Οι επιλογές πληρωμής είναι τρεις:

  1. Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα
  2. PayPal
  3. GooglePay

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία πληρωμής βγαίνετε ξανά στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας και βλέπετε τον αγώνα όταν ξεκινήσει η μετάδοση».

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

«Επιστρέφω» μετά την διάλυση της Βουλής – Πιο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ από ποτέ ο Κώστας Τζαβάρας! (Συνέντευξη)

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, είχε ο δημοσιογράφος του «Ilia.news» Κώστας Κουτσουβέλης με τον πρώην Υπουργό και …

Ο Κώστας Κουτσουβέλης στο RADIO ILIA,αποκαλυπτικός και καυστικός όπως πάντα! (ηχητικά)

  Ο Κώστας Κουτσουβέλης στο RADIO ILIA, πιο αποκαλυπτικός από ποτέ άλλοτε!   Για όλους και για όλα μίλησε ο …

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Κώστας Τζαβάρας

Πληροφορίες του Ilia.news κάνουν λόγο, ότι σοβαρή Πρόταση στον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία κ. …

Από παθολογικά αίτια «έσβησε» η 13χρονη Κωνσταντίνα

Απαρηγόρητη παραμένει η οικογένεια της μικρής Κωνσταντίνας αλλά και ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Βουλιαγμένης, της Πηνείας και του δήμου …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων