Αίας: Με Βαρουξή στο παιχνίδι κόντρα στη Θύελλα

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

Ο Γιώργος Βαρουξής είναι ο νέος τεχνικός του Αίαντα και επίσημα. Όπως πρώτα και αποκλειστικά το ilia.news είχε αποκαλύψει, οι δυο πλευρές είχαν ήδη από το βράδυ της Δευτέρας, μετά την αποχώρηση του Διαμαντόπουλου, έρθει σε προκαταρκτική συμφωνία και εκείνο το οποίο απέμενε ήταν απλά να διευθετηθούν κάποια επαγγελματικά θέματα του Βαρουξή, έτσι ώστε μπορεί να βρίσκεται στις προπονήσεις και τον πάγκο της ομάδας.

Σήμερα το απόγευμα, οριστικοποιήθηκε αυτή η συμφωνία και ο Γιώργος Βαρουξής, ο οποίος από την Τρίτη βρίσκεται στην ομάδα και πραγματοποιεί τις προπονήσεις, συμφώνησε και θα κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή στο παιχνίδι του Πύργου απέναντι στη Θύελλα. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Αίας ψάχνει την επιστροφή του στις νίκες και μαζί ένα τρίποντο «ανάσα», στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για επίτευξη της αυτόματης παραμονής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα