Αίας-Ολυμπιάδα 0-1: Οι «Γαλάτες» ακόμα… χορεύουν!

spot_img

Προτεινόμενα

Νέα μεγάλη νίκη σημείωσε η Ολυμπιάδα Γουμέρου. Αυτή τη φορά τα κατάφερε περίφημα μέσα στη Γαστούνη σε βάρος του Αίαντα. Η νεανική ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου δίνει διαρκώς απαντήσεις στους επικριτές της και σημειώνει μια νίκη, η οποία μπορεί να χαρίσει ακόμα και την αυτόματη παραμονή στην ομάδα από το Γούμερο.

Η Ολυμπιάδα, καλά οργανωμένη, με πλάνο, κράτησε τον Αίαντα μακριά από την εστία της. Στο 25΄, από κόρνερ του Γιώργου Ροδόπουλου, με κεφαλιά ο Νίκος Γεωργίου έδωσε το προβάδισμα στους «Οράνιε».

Από εκεί και πέρα, είχαμε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, συνολικά σκληρό με έντεκα κάρτες, με τον Αίαντα να παίζει κάτω από πολύ άγχος, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βρει ρυθμό. Το πρώτο μέρος είχε λίγες καλές στιγμές.

Στην επανάληψη ο Αίας πίεσε, έχασε στο πρώτο εικοσάλεπτο σημαντικές ευκαιρίες με σουτ των Μπράβου, Καράμπελα και Παναγιωτόπουλου. Ο Φιλιππόπουλος έκανε εξαιρετική επέμβαση στο 75΄σε σουτ του Μπράβου έξω από την περιοχή.

Στο 79΄η Ολυμπιάδα είχε δοκάρι με τον νεαρό Χρήστο Αγγελόπουλο σε αντεπίθεση, ενώ στο 89΄οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Νίκου Ροδόπουλου, ξανά σε αντεπίθεση.

Ο Αίας στο 90΄είχε μια σέντρα σουτ του Καράμπελα, η οποία όμως έφυγε έξω.

Στο 70΄πήγε να γίνει σύρραξη στις εξέδρες, με δυο παίκτες της Ολυμπιάδας οι οποίοι βρίσκονταν εκτός αποστολής, να δέχονται επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων. Τελικά χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία, η οποία έφτασε λίγο πριν τη λήξη για να διασφαλίσει την ομαλή αποχώρηση της αποστολής της Ολυμπιάδας από το γήπεδο!

Αίας: Φλίγκος, Γιαννακόπουλος, Σκαρτσάνης, Μενίκου, Μπελεκούκιας, Νικολόπουλος, Ζώντος, Μπράβος, Ραυτόπουλος (55΄Κότσιφας), Καράμπελας, Παναγιωτόπουλος (66΄Λαγανόπουλος).

Ολυμπιάδα: Φιλιππόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Καλαντζής, Κολοβάδης, Βλασσόπουλος (30΄λ.τ. Ν. Ροδόπουλος), Ι. Φωτακόπουλος, Γ. Ροδόπουλος (64΄Χρυσ. Αγγελόπουλος-92΄λ.τ. Δ. Μπίρμπας), Αθ. Καλαντζής, Γεωργίου, Γ. Μπίρμπας. Διαμαντάκος (80΄Χρ. Αγγελόπουλος).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα