ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας-Ολυμπιάδα 8-1: Έβγαλε και… περσινά «σπασμένα»!


Ασταμάτητος ήταν ο Αίας, ο οποίος έφτασε σε ευρεία νίκη σε βάρος της Ολυμπιάδας με 8-1. Η ομάδα της Γαστούνης, η οποία είχε πολλά χρόνια να νικήσει την Ολυμπιάδα, μια ομάδα κακό της δαίμονα τα τελευταία τρία χρόνια, έβγαλε τα… «σπασμένα» της, απέναντι σε μια ομάδα η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα το σύνολο του Χρήστου Αγγελόπουλου, που εξέπληξε πέρσι την Ηλεία.

 

Φυσικά ο φετινός «πυρηνοκίνητος» Αίας δεν μπορούσε να μην κερδίσει την Ολυμπιάδα. Δεν αποτελεί δηλαδή είδηση αυτό. Είδηση αποτελεί το γεγονός ότι από τα οκτώ γκολ, δεν σημείωσε κανένα ο φετινός  πρώτος σκόρερ Νίκος Καράμπελας, ο οποίος έκανε πάντως όλα τα άλλα, ανοίγοντας διαδρόμους και χαρίζοντας στους συμπαίκτες του τις ευκαιρίες για τα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι τον έπαιξαν με ατομικό μαρκάρισμα, αλλά αυτό αποδείχθηκε ανεπαρκές, δεδομένου ότι η ζημιά έγινε από άλλους παίκτες. Ο Τσακοπιάκος άνοιξε το σκορ μόλις στο 1΄, με γυριστό σουτ.  Στο 10’ ο Σταθάτος με ατομική προσπάθεια έγραψε το 2-0. Η Ολυμπιάδα μείωσε στο 14΄με τον Ν. Ροδόπουλο. Στο 24’ ο Μπατζακόπουλος έκανε το 3-1, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Τσακοπιάκος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη στο 4-1. Στο 31’ ο Σταθάτος σημείωσε έκανε το 5-1, ενώ το 6-1 έκανε πάλι ο ίδιος στο 38΄.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’ Σταθάτος πέτυχε καρέ τερμάτων για το 7-1 ενώ το τελικό 8-1 έγραψε στο 70’ ο Μπατζακόπουλος.

Αίας: Κουρλός, Γιαννακόπουλος, Γεωργόπουλος (56’ Μονόλιθος), Παπαχριστόπουλος (46’ Δούλος), Αρβανίτης (56’ Δεληγιάννης), Τσακοπιάκος, Σταθάτος (70’ Λαγανόπουλος), Γκίνης, Μπουρούκης, Καράμπελας, Μπατζακόπουλος

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Τσίμπρης (75’ Παυλόπουλος), Αγγελόπουλος, Κολοβάδης (46’ Φωτακόπουλος Γ.), Μπίρμπας (61’ Κουσκουλιάνος), Φωτακόπουλος Ι., Γεωργίου, Καλαντζής, Στροφύλλας, Κωνσταντόπουλος, Ροδόπουλος Ν. (66’ Ροδόπουλος Α.).