ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας: Πάει για το “κόλπο” με δανεισμό του Καλογερόπουλου (βίντεο)


Τον κορυφαίο παίκτη του Πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, αλλά συνάμα και πρώτο σκόρερ, τον 20χρονο Φώτη Καλογερόπουλο της Νίκης Τραγανού έχει στο “στόχαστρο” ο Αίας, προκειμένου να τον αποκτήσει δανεικό. Πρόκειται για μια κίνηση η οποία αν ολοκληρωθεί, αναμένεται να κάνει τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα. Εξάλλου ο Καλογερόπουλος, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις είκοσι ετών και μπορεί να αγωνιστεί ως “μικρός” στην ενδεκάδα, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς διαθέτει εμπειρία και παραστάσεις από τη Γ΄ Εθνική, όταν σε ηλικία μόλις 18 ετών, αγωνιζόταν με τη φανέλα της Νίκης. 

 

Ο Φώτης Καλογερόπουλος, ένας μέσος “πολλαπλού ρόλου”, με ικανότητα στο μαρκάρισμα, στο σκοράρισμα, αλλά και με ένα πολύ δυνατό δεξί πόδι, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ακόμα και ως ακραίος οπσιθοφύλακας ή δεύτερος επιθετικός.

Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος, συνεργάστηκε μαζί του σε ηλικία 17 ετων, στην Α1 κατηγορία, τη σεζόν της ανόδου της Νίκης Τραγανού και γνωρίζει πόσες λύσεις μπορεί να του προσφέρει, πόσο μάλλον που από τότε μέχρι τώρα έχει βελτιωθεί καταλυτικά, έχοντας τελευταία με τον Αλέξη Γαλάνη αποκτήσει και ηγετικό ρόλο στο παιχνίδι του.

Η Νίκη Τραγανού, η οποία δέχθηκε το καλοκαίρι πολλές κρούσεις από τη Γ΄ Εθνική για τον Φώτη Καλογερόπουλο το καλοκαίρι, δέχεται και πάλι, με πιο πρόσφατη αυτή της Ζακύνθου. Ο Καλογερόπουλος, τελικά έμεινε το καλοκαίρι στην ομάδα με την οποία έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και εξελίχθηκε όχι απλά στον πολυτιμότερο παίκτη της, αλλά και στον κορυφαίο των πρώτων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο αν και δεν έπαιζε ως επιθετικός ΄εξτρέμ, αλλά ως εσωτερικός μέσος, όντας πρώτος σκόρερ και όντας ο ηγέτης της ομάδας του στις μεγάλες νίκες με Αλφειό και Ξενοφώντα.

Δείτε στα δυο παρακάτω βίντεο ορισμένα από τα κατορθώματα του Φώτη Καλογερόπουλου στο ξεκίνημα της εφετινής σεζόν με τη φανέλα της Νίκης Τραγανού: