ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας: Πέρασε η ομάδα από τεστ και οργανώνει την εκκίνηση προπονήσεων

  • 63
    Shares

Μια πρώτη ευκαιρία να τσεκάρει την υγεία των ποδοσφαιριστών του είχε ο Αίας Γαστούνης. Οι Ερυθρόλευκοι, πέρασαν σήμερα, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και παράγοντες, από τεστ. Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν οι ποδοσφαιριστές να ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους.

 

Η ομάδα της Γαστούνης, τις επόμενες μέρες, θα οργανώσει τα πράγματα, με τα σχετικά και απαραίτητα έγγραφα, έτσι ώστε μπορέσει να ξεκινήσει και τις προπονήσεις της. Ανεξάρτητα με αυτό, η πρόθεση της διοίκησης να περάσει ολόκληρη η ομάδα από τεστ, ήταν μια βασική προτεραιότητα για όλους, καθώς πάνω απ΄όλα, εκείνο που ενδιαφέρει τον Αίαντα είναι η σωστή προφύλαξη των μελών της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που απαιτεί το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΠΟ, το οποίο έχει εγκριθεί και εφαρμόζοντας την ΚΥΑ για τη Γ΄ Εθνική, θα μπει και στο γήπεδο για προπονήσεις.

Αναφορικά με το θέμα του Πρωταθλήματος, θα περιμένει αύριο τις αποφάσεις της ΕΠΟ, να πληροφορηθεί για τις προθέσεις της διοργανώτριας και αναλόγως θα πράξει.


  • 63
    Shares