Αίας-ΠΑΟΒ: Δυνατό φιλικό για χρήσιμα συμπεράσματα αύριο στη Γαστούνη

spot_img

Προτεινόμενα

Δυνατο φιλικό ανάμεσα στους δυο εκρποσώπους της Ηλείας στη Γ΄ Εθνική, έχουμε αύριο στο δημοτικό στάδιο Γαστούνης. Αίας και Παμβουπρασιακός, διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα αποτελέσει πολύ δυνατό τεστ και για τις δυο ομάδες.

Το παιχνίδι, αρχίζει στις 5:30μ.μ. και αναμένεται να έχει σημαντική προσέλευση φιλάθλων από τις δυο πόλεις, αλλά και ολόκληρη τη γύρω περιοχή. Είναι ελάχιστες άλλωστε οι ευκαιρίες που έχει η Ηλεία τον τελευταίο χρόνο την ευκαιρία να παρακολουθήσει παιχνίδια αυτού του επιπέδου, ανάμεσα σε ομάδες που προέρχονται και οι δυο από τον νομό.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό. Βάσει της έναρξης της προετοιμασίας και βάση του αρχικού σχεδιασμού, την προσεχή Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, θα έπρεπε να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Συνεπώς, αν και οι δυο τεχνικοί, προχώρησαν σε αναπροσαρμογή του προγράμματός της προετοιμασίας τους, δεν θα πρέπει να αγνοούμε ότι στα μισά του Σεπτέμβρη και σχεδόν με έξι βδομάδες προετοιμασίας, το δείγμα που θα παρουσιάσουν οι δυο ομάδες, θα είναι σε μεγάλο βαθμό αξιόπιστο.

Από τη μια πλευρά ο Αίας, ο οποίος άλλαξε σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με πέρσι, με σχεδόν τα 7/11 του περσινού του κορμού να έχουν αλλάξει, καλείται να βρει την κατάλληλη “χημεία” μεταξύ αυτών των ποδοσφαιριστών. Στα θετικά για τον Αλέξη Γαβριλόπουλο, ότι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, περιμένοντας και τον Γιώργο Σταθάτο, ο οποίος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο πρόσφατο φιλικό με τον Παντριφυλιακό.

Από την άλλη πλευρά, ανανεωμένος είναι σε σημαντικό βαθμό και ο Παμβουπρασιακός, ο οποίος δεν έχει δώσει μεγάλο αριθμό φιλικών. Μετά το ματς απέναντι στη Νέα Αρτάκη για το Κύπελλο, έπαιξε ένα ανεπίσημο δίτερμα με ομάδα επιλέκτων, παίζοντας το πρώτο του επίσημο φιλικό το προηγούμενο Σάββατο απέναντι στον Άρη Πατρών. Από εκείνο το ματς, απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Άμμου στην Πορτογαλία, ο Δημήτρης Μικελάτος, ο οποίος αύριο αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα