ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας: Παρελθόν ο Καλογερόπουλος-Κάρδαρης: «Η ομάδα μας χρειάζεται ηλεκτροσόκ»


Εαυτόν εκτός ομάδας έχει θέσει ο Φώτης Καλογερόπουλος, ο οποίος ούτε στο προχθεσινό παιχνίδι του Αίαντα με τον Παμβουπρασιακό ήταν παρών, ούτε και στη χθεσινή προπόνηση του Αίαντα.

Αν και επισήμως η διοίκηση δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη τοποθέτηση, ο Ηλείος μέσος, πρέπει να θεωρείται παρελθόν και η ούτως ή άλλως προαποφασισμένη επιστροφή του στη Νίκη Τραγανού με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, φαίνεται να επισπεύδεται. Στο μεταξύ, ο Λάμπης Κάρδαρης, εκτελών χρέη εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας, τοποθετείται δημόσια για την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπης Κάρδαρης, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και επισημαίνει ότι δεν επιτρέπεται εφησυχασμός: «Ο Αίας δεν υποβιβάζεται. Η παραμονή είναι στο χέρι μας. Όμως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει η ομάδα να αλλάξει την προσέγγισή της στα παιχνίδια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που διαπιστώνω, βρίσκεται στην ψυχολογία. Η ομάδα χρειάζεται ηλεκτροσόκ. Χρειάζεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο μπαίνει στα παιχνίδια. Θέλουμε αποφασιστικότητα, πάθος, γιατί είμαστε καλή ομάδα και δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις άλλες ομάδες. Μέσα στο γήπεδο πρέπει η ομάδα να μπαίνει αποφασισμένη. Επαναλαμβάνω η ψυχολογία και η προσέγγιση των παιχνιδιών πρέπει να αλλάξει».

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Ο Αίας Γαστούνης, εξέδωσε και συλλυπητήρια ανακοίνωση προς την Βίκυ Δημητρακοπούλου-Κουλούρη,με αφορμή τον θάνατο της μητέρας της: «Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας προς την κ. Βίκυ Δμητρακοπούλου-Κουλούρη, για την απώλεια της μητέρας της. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην ίδια και την οικογένειά της».

Αρχηγοί του Αίαντα: “‘Εχουμε μάγκα προπονητή και μάγκα γυμναστή”