Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022
21.9 C
Pýrgos

Αίας: Πληρωμές πριν την πρεμιέρα με Αχαϊκή-Ανδριόπουλος: «Παίζουμε κι οι δυο με ανοιχτά χαρτιά»

spot_img

Μια προπόνηση διαφορετική ήταν η σημερινή για τον Αίαντα, δυο 24ωρα πριν την πρεμιέρα της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Μια μέρα γιορτινή, η οποία σηματοδοτεί την επιστροφή του Αίαντα στις εθνικές κατηγορίες μετά από 14 χρόνια. Στη σημερινή προπόνηση πλάι στους παίκτες, βρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης, προκειμένου να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές. Όχι βέβαια μόνο με λόγια, αλλά και έργα, καθώς τους καταβλήθηκαν οι μισθοί του τρέχοντος μήνα, σε μια συγκέντρωση η οποία περιελάμβανε εκτός των άλλων και τούρτα με αναψυκτικά.

Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι της πρεμιέρας, αναλύοντάς τους τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Αχαϊκής. Για το παιχνίδι αυτό, υπογραμμίζει ότι είναι ένα ματς χωρίς μυστικά, αφού οι δυο ομάδες γνωρίζονται πάρα πολύ καλά. Όπως χαρακτηριστικά είπε, θα γίνει ένα παιχνίδι με «ανοιχτά χαρτιά», καθώς εκτός από τον ίδιο που γνωρίζει καλά την Αχαϊκή, πολύ καλά γνωρίζει τον Αίαντα και ο Αλέξης Γαβριλόπουλος. «Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα έχει το κομμάτι της ψυχολογίας και θα είναι αυτή που θα έχει και το αβαντάζ για τη νίκη. Και είναι και θέμα ημέρας κάποιων ποδοσφαιριστών» είπε, καταλήγοντας στο ότι ο Αίας είχε καλή εικόνα στα φιλικά: «Είμαστε αισιόδοξοι, η εικόνα μας ήταν καλή κατά την προετοιμασία, οι ποδοσφαιριστές έχουν ανταποκριθεί σε όλα τα φιλικά. Έχουμε κάποιες αδυναμίες αλλά σίγουρα έχουμε και πολλά προτερήματα. Δεν υπάρχει ομάδα που δεν έχει αδυναμίες. Έχουμε δουλέψει δύο μήνες σε καλό επίπεδο κι όταν είμαστε όλοι καλά, είμαστε μια δυνατή ομάδα».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα