ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας: Σπουδαίο deal με τον έμπειρο Νίκο Μπουζούρα

  • 67
    Shares

Ο Νίκος Μπουζούρας, με θητεία σε μεγάλες ομάδες όπως ο Αιολικός, ο Πιερικός, ένας παίκτης ο οποίος κατέκτησε πριν από τρία χρόνια με τον Αστέρα Αμαλιάδας την άνοδο στη Football League, θα φοράει τη νέα σεζόν τα ερυθρόλευκα του Αίαντα Γαστούνης. Πριν από λίγο, η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου, πέτυχε ένα πολύ σημαντικό deal, να εντάξει τον Νίκο Μπουζούρα στη δύναμή της.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Ο 28χρονος Νίκος Μπουζούρας (15 Μαΐου 1992), κατάγεται από την Αμαλιάδα και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αστέρα, μέσα από τον οποίο αναδείχθηκε ως ένας ταλαντούχος επιθετικός. Πρόλαβε να παίξει και υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Ανδριόπουλου, να φορέσει το μετάλλιο του Πρωταθλητή της Α1 κατηγορίας το 2010, πριν φύγει για σπουδές. Συνέχισε φορώντας τη φανέλα της Νέας Ζίχνης, όμως δεν άργησε η ώρα να τον εντοπίσουν στη Βόρεια Ελλάδα και να τον πάρει ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, ξεκινώντας από εκεί μια πορεία στις εθνικές κατηγορίες, με σημαντικές επιτυχίες και τίτλους. Στη συνέχεια, πήγε στον Εθνικό Αγιονερίου, πριν επιστρέψει για δυο χρόνια στον Αστέρα Αμαλιάδας, κατακτώντας την άνοδο για τη Football League μέσα στο γήπεδο. Ο Τίμος Καββακάς, τον πήρε μαζί του στη Χαλκίδα, ενώ ένα χρόνι μετά, μεταπήδησε στη Μυτιλήνη και τον Αιολικό. Πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στον Πιερικό, για να φύγει τον Γενάρη και να συνεχίσει στον ΑΟ Υπάτου. Σημαντικό ρόλο στη μετακίνησή του, έπαιξε και το ότι έπρεπε να παρουσιαστεί για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Αν και ξεκίνησε ως επιθετικός, τα τελευταία χρόνια καθιερώθηκε στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, ενώ αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και ως αμυντικός χαφ.

Ο Νίκος Μπουζύρας, μετατεθηκε να υπηρετήσει τη θητεία του στον Πύργο και τη ΣΕΤΤΗΛ και ο Αίας Γαστούνης δεν μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και να μην τον εντάξει στη δύναμή του.

Ήδη οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένει μόνο το τυπικό σκέλος, δηλαδή να μείνει ελεύθερος από τον ΑΟ Υπάτου και να υπογράψει στον Αίαντα Γαστούνης.

 


  • 67
    Shares