ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας: Συνεχίζει ο Κυριάκος Γεωργόπουλος-Κοιτάζει “διχίλιαρο” για την άμυνα


Με μια ακόμα ανανέωση πραγματοποίησε ο Αίας, μετά την απόκτηση των δυο ποδοσφαιριστών από τη Νίκη Τραγανού, του Ανδρέα Αντωνόπουλου και του Λευτέρη Βατσή. Όπως γράψαμε χθες, πρόκειται για τον Κυριάκο Γεωργόπουλο, μια από τις “αποκαλύψεις” του περσινού Αίαντα, ο οποίος τα πήγε περίφημα στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Ο Γεωργόπουλος, καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, μια θέση την οποία πρωτόπαιξε πέρσι, δεδομένου ότι στο Κουρτέσι τον είχαμε συνηθίσει σε ρόλο μέσου. 

 

Ο Αίας θα κοιτάξει τις επόμενες μέρες, να κινηθεί και για έναν ακόμα ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση. Για το λόγο αυτό, εξετάζει περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος θα ανήκει στην κατηγορία κάτω των είκοσι ετών. Και βέβαια, παραμένει ακόμα ανοιχτό και το θέμα του Θεολόγου Χατζηαράπη, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στην ομάδα.

Συνολικά αυτή τη στιγμή, ο Αίας έχει ανανεώσει με τους Χριστοφοράτο, Γκίνη, Παπαχριστόπουλο, Γεωργόπουλο, Τσακοπιάκο, Μπουρούκη, Σταθάτο. Στο ρόστερ του συμπεριλαμβάνονται και οι νεαροί που ανήκουν στην ομάδα, λογικά θα επιστρεψει και ο Μαρινόφ ο ο οποίος είχε δοθεί δανεικός, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και σε ανανέωση με τον τερματοφύλακα Μανουσιάδη. Έχουν αποκτηθεί οι Βατσής, Αντωνόπουλος και ουσιαστικά και ο Κουλούρης από τη Δόξα.

Φυσικά η ομάδα δεν σταματάει εδώ, βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με παίκτες, είτε παίκτες προς ανανέωση, είτε μετεγγραφικούς στόχους. Εκκρεμούν οι υποθέσεις των Αρβανίτη, Δούλου, Μπατζακόπουλου, Χατζηαράπη, Μονόλιθου, ενώ όλα δείχνουν ότι παρελθόν θα αποτελέσει ο Κουρλός. Τέλος, έχει αποχωρήσει από την ομάδα ο Νίκος Καράμπελας.

Γίνεται σαφές, ότι οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν σε παίκτες της κλάσης του 2000 και μικρότερους, καθώς θα πρέπει να αγωνίζονται υποχεωτικά δυο στην αρχική ενδεκάδα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει και άλλους στον πάγκο.