ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας: Τέσσερις προσθήκες νεαρών–Πλήρωσε παράβολο και συμπληρώνει φάκελο συμμετοχής  

  • 189
    Shares

Τέσσερις ακόμα μετεγγραφές ολοκλήρωσε ο Αίας Γαστούνης, τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εκτός από μια καλή επένδυση για το μέλλον, θα προσφέρουν και μεγαλύτερο βάθος. Όλα αυτά, ενώ η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για τη νέα σεζόν. Προετοιμάζει τον φάκελο της συμμετοχής της, πλήρωσε ήδη το παράβολο, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα στις 3 Αυγούστου, έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Πριν από λίγο, ο Αίας απέκτησε τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έφτασαν στα γραφεία του συλλόγου, όπου τους περίμενε ο Πρόεδρος Γιώργος Μπίρμπας και οι συνεργάτες του. Μετά τις υπογραφές, οι ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν με τη φανέλα του συλλόγου.

Οι ποδοσφαιριστές είναι οι εξής:

 

Χαράλαμπος Λαμπρόπουλος 

Ο πρώτος είναι ο τερματοφύλακας Χαράλαμπος Λαμπρόπουλος (7/9/2004), ιδιαίτερα ανερχόμενος, ο οποίος ανήκε πέρσι στη Νίκη Τραγανού. Ο Λαμπρόπουλος, προέρχεται από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιά στον Πύργο, του Τάσου Φερεκίδη.

 

Χρήστος Παναγόπουλος 

Ο δεύτερος είναι ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο οποίος πέρσι ανήκε στη Δόξα Νέας Μανολάδας, έχοντας αγωνιστεί και στον Ατρόμητο. Αγωνίζεται και αυτός στη θέση του τερματοφύλακα και έχει γεννηθεί στις 9/7/1999. Οι δυο αυτοί γκολκίπερ, μαζί τον Ανδρέα Αντωνόπουλο και τον Αντώνη Μανουσιάδη, θα αποτελέσουν την τετράδα των τερματοφυλάκων της ομάδας.

 

Άλγκερτ Σαλίου

Ακόμα αποκτήθηκε ο νεαρός μέσος, Αλγκέρτ Σαλίου, ο οποίος πέρσι βρισκόταν στον Πανηλειακό. Ο Σαλίου έχει γεννηθεί στις 17/2/2003 και αποτελεί και αυτός μια επένδυση με μέλλον, καθώς και μια ακόμα λύση στα χέρια του Θοδωρή Ανδριόπουλο, στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, Κ20. Ο Σαλίου, προέρχεται από την Ακαδημία του Λάμπη Κάρδαρη, Αρίων Γαστούνης, από εκεί όπου και αναδείχθηκε.

 

Γιάννης Παναγιωτόπουλος 

Τέλος, αποκτήθηκε και ο αριστερός οπισθοφύλακας και στόπερ, Γιάννης Παναγιωτόπουλος, γεννημένος στις 20/11/2000, ο οποίος αγωνιζόταν στους Λέοντες Αμαλιάδας.

 

Συμπληρώνει τον φάκελο της συμμετοχής

Ο Αίας πλήρωσε το παράβολο της συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική και τις επόμενες μέρες, θα προχωρήσει στη σταδιακή συμπλήρωση και του φακέλου συμμετοχής με τα απαιτούμενα έγγραφα, όπως τη δήλωση συμμετοχής, τη βεβαίωση μη οφειλής από το λογιστήριο της ΕΠΟ, τη βεβαίωση μη οφειλής από το λογιστήριο της ΕΠΣΗ (για τη συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική καταβάλλεται το ποσό των 300 ευρώ), την απόδειξη πληρωμής του παραβόλου στην ΕΠΟ των 500 ευρώ, το παραχωρητήριο του γηπέδου, τη συμμετοχή των τμημάτων υποδομής στα τοπικά πρωταθλήματα, την ατομική κάρτα υγείας, τη βεβαίωση χορηγών, τη σύνθεση του Δ.Σ., το συνυποσχετικό διαιτησίας και την πράξη συναίνεσης προσωπικών δεδομένων.


  • 189
    Shares