Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
18 C
Pýrgos

Αίας: Τα δυο κρίσιμα επόμενα βήματα του συλλόγου

spot_img

Όπως ήταν αναμενόμενο, και η δεύτερη Γενική Συνέλευση του Αίαντα απέβη άκαρπη και πλέον ο σύλλογος όρισε τρίτη Γενική Συνέλευση, την προσεχή Δευτέρα στις 8:30μ.μ.. Ανεξάρτητα με όλα αυτά, αν δηλαδή θα υπάρξει άμεσα διοικητική λύση, στον ορίζοντα υπάρχουν δυο κρίσιμα θέματα προς επίλυση, τα οποία και αναγκαστικά περνούν από τη Γενική Συνέλευση και έχουν να κάνουν με την επικαιροποίηση της παρουσίας του συλλόγου στο Μητρώο της Γ.Γ.Α..

 

Το πρώτο είναι ότι θα πρέπει να ψηφίσει η Γενική Συνέλευση την τροποποίηση του Καταστατικού, το οποίο και θα πρέπει να εναρμονιστεί με τον Νόμο. Αυτό θα έχει σαν συνέπεια να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο το τροποποιημένο Καταστατικό και να εγκριθεί, έτσι ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να το καταθέσει στη Γ.Γ.Α.. Το δεύτερο κρίσιμο σημείο, είναι ότι πρέπει να εκλέξει νέα διοίκηση, με την οποία και θα επικαιροποιήσει την αίτηση παραμονή του στο Μητρώο. Με τα ισχύοντα δεδομένα και εφόσον η Πολιτεία δεν αλλάξει γραμμή πλεύσης, έξοδος από το Μητρώο μπορεί αυτόματα να σημαίνει αδυναμία συμπλήρωσης φακέλου για την υποβολή της συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής τη νέα περίοδο.

Οι διοικητικές διεργασίες

Τα όποια θέματα έχουν να κάνουν με τις νομότυπες διαδικασίες, οι οποίες μπορεί να είναι τυπικές, αλλά συνάμα έχουν και ουσιαστικό χαρακτήρα, δεν συνδέονται άμεσα με το μέλλον της ομάδας. Απλά είναι οι διαδικασίες οι οποίες θα επιτρέψουν να τρέξει ο σύλλογος και υπάρχουν χρονικές προθεσμίες. Από εκεί και πέρα, είναι βέβαιο ότι πλάι σε αυτά, θα πρέπει να υπάρξει και διοικητική λύση, να αναλάβει δηλαδή μια διοίκηση, πλαισιωμένη από παράγοντες, οι οποίοι θα εγγυηθούν τη δυνατότητα συμμετοχής της ομάδας στη Γ΄ Εθνική, ή εν τέλει θα αποφασίσουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα.

Ονομαστικές προκλήσεις

Η διοίκηση του συλλόγου, σε μια «εκστρατεία» συσπείρωσης δυνάμεων, θα προχωρήσει σε γραπτές ονομαστικές προσκλήσεις σε μέλη και φίλους του συλλόγου, εκπρόσωπους θεσμικών φορέων της περιοχής, με στόχο να υπάρχει την ερχόμενη Δευτέρα μαζική συμμετοχή και να συζητηθεί επί της ουσίας το μέλλον του συλλόγου.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα