ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας: Το παλεύει για δυνατή χορηγία ο Θεοδωρακόπουλος-Ο καταλυτικός ρόλος του Θεοδόση

  • 53
    Shares

«Ζεστά» έχει πάρει την υπόθεση του Αίαντα Γαστούνης ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος όπως γράψαμε και προχθές, εκτός από τα χρήματα που προτίθεται να δώσει, αλλά και τη συμμετοχή του στο νέο διοικητικό σχήμα, εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες και την εξασφάλιση ενός ισχυρού χορηγού για την ομάδα. Όλα αυτά, την ώρα που η δική του παρουσία, παρασύρει και άλλα πρώην στελέχη του συλλόγου, να συμμετάσχουν και να ενισχύσουν τον σύλλογο, τόσο οικονομικά, όσο συγκροτώντας ένα ισχυρό διοικητικό συμβούλιο.

Καθοριστική ήταν η συμβολή σε αυτές τις κινήσεις, του δικηγόρου και πρώην προέδρου Θανάση Θεοδόση, ο οποίος από την πρώτη στιγμή προέτρεψε τα μέλη της διοίκησης να οργανώσουν μια ανοιχτή συγκέντρωση για το μέλλον του συλλόγου, απευθύνοντας ονομαστικές προσκλήσεις σε πρόσωπα τα οποία αγαπούν την ομάδα και τον τόπο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτή η συγκέντρωση οργανώθηκε και διενεργήθηκε έπειτα από διανομή 120 προσκλήσεων. Το αποτέλεσμα αυτής της «κινητοποίησης» και ενεργοποίησης των μηχανισμών της ομάδας, ήταν η άκρως επιτυχημένη συγκέντρωση της Δευτέρας, από την οποία προέκυψαν χειροπιαστά αποτελέσματα.

Εκείνο το οποίο ικανοποίησε τους παρευρισκόμενους και τα μέλη του Αίαντα, ήταν ότι η συγκέντρωση αυτή εκτός από το ουσιαστικό περιεχόμενο που είχε, δεν εξετράπη σε πολιτικές μεθοδεύσεις και συζητήσεις (λόγω της προεκλογικής περιόδου). Το θέμα ήταν αποκλειστικά ο Αίας Γαστούνης και σε αυτό το πνεύμα κινήθηκαν όλοι, τους οποίους το μόνο που απασχόλησε ήταν το καλό της ομάδας και τίποτα περισσότερο, χωρίς παραταξιακές αποχρώσεις. Το μοναδικό χρώμα που ένωσε όλους τους παρευρισκόμενους, ήταν το Ερυθρόλευκο χρώμα του Αίαντα.

 


  • 53
    Shares