Αίας: Εντάχθηκε στην ομάδα ο Γιώργος Λαδάς-Οι επόμενες κινήσεις

spot_img

Προτεινόμενα

Παίκτης του Αίαντα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Γιώργος Λαδάς.Ο 23χρονος γκολκίπερ, βρίσκεται ήδη στο δυναμικό της ομάδας, καθώς σήμερα το απόγευμα, πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τον Αίαντα στο στήθος. Ο Λαδάς, θα αποτελέσει σε αυτή τη φάση που διανύουμε, το δίδυμο τερματοφυλάκων της ομάδας μαζί με τον Μπάμπη Μπακάλη. 

Η θέση κάτω από τα γκολπόστ, κλείνει με αυτό τον τρόπο, απομένοντας μόνο το τυπικό σκέλος, δηλαδή να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου. Τέλος, υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Καραμανλή, τον οποίο ο Αίας περιμένει να ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Συνεπώς η ομάδα πορεύεται αυτή τη στιγμή έτσι, κοιτάζοντας πλέον στα υπόλοιπα “μέτωπα”, εκείνο του επιθετικού, που θα είναι όπως όλα δείχνουν και η τελευταία προσθήκη της θερινής περιόδου.

Το αποψινό Δ.Σ. του συλλόγου

Απόψε το βράδυ, συγκαλείται το Δ.Σ. του Αίαντα. Ψηλά στην ατζέντα βρίσκεται η μεταγραφική ενίσχυση, σε συνάρτηση βέβαια και με τα μεταγραφικά θέματα. Ο Αίας αυτή τη στιγμή εξετάζει  περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο χώρο της επίθεσης. Το ζητούμενο είναι ποια χαρακτηριστικά θα προτιμηθούν. Αυτά ενός υψηλόσωμου σέντερ φορ, ή ενός περιφερειακού κυνηγού, ο οποίος θα αγωνίζεται στο πλάι ή και πίσω από τον σέντερ φορ. Τα δεδομένα θα συνεκτιμηθούν και θα αποφασιστεί, πάντα σε συνάρτηση και με τα οικονομικά της ομάδας. Θα κριθεί δηλαδή αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ακόμα μια προσθήκη στο ρόστερ, τέτοια ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά ο σύλλογος. Όσο για την περίπτωση του Γιώργου Λαδά,η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρώτη φάση για μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα