Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.2 C
Pýrgos

Αίας Γαστούνης: “Υπερήφανοι για τον τόπο μας…”

spot_img
Τη χαρά της επιτυχίας, της παραμονής στη Γ΄ Εθνική, μοιράστηκαν εκατοντάδες φίλοι του Αίαντα χθες στη Γαστούνη. Στις εξέδρες, παρόντες και δυο άνθρωποι οι οποίοι πριν από τρία χρόνια, άναψαν τη “σπίθα” για να ξαναγίνει ο Αίας μεγάλος και να πάρει τη θέση η οποία αρμόζει στην ιστορία του.

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Ο επιχειρηματίας Πάνος Θεοδωρακόπουλος, μετά από καιρό βρέθηκε στο γήπεδο, από το οποίο απουσίαζε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων σε πολλά παιχνίδια. Πλάι του, ο άνθρωπος ο οποίος είναι κοινό μυστικό, ότι αποτελεί τον υπ’αριθμόν ένα χρηματοδότη του συλλόγου, ο Σπύρος Μπίρμπας. Την επάνοδο του οποίου προκάλεσε ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος, σε εκείνη την ιστορική Γενική Συνέλευση τρία χρόνια πίσω. “Χωρίς τον Σπύρο Μπίρμπα δεν κάνω βήμα”, είχε πει ο Θεοδωρακόπουλος, για να απαντήσει ο Μπίρμπας, “για να επιστρέψω, θα επιστρέψω αν επιστρέψει και ο Πάνος…”.
Οι δυο επιχειρηματίες, προκάλεσαν τη συμμετοχή ενός ακόμα καταλυτικού παράγοντα των εξελίξεων, του δικηγόρου Θανάση Θεοδόση, ο οποίος αποτέλεσε τρία χρόνια τώρα, μαζί με τον Μπίρμπα, έναν από τους δυο βασικούς χρηματοδότες της ομάδας. Και όλοι τους μαζί, παρακίνησαν απλό κόσμο, χορηγούς, άλλους παράγοντες να έρθουν κοντά. Σε βαθμό τέτοιο, ώστε στη Γαστούνη να λέει ότι παίκτες και προπονητές έρχονται και παρέρχονται, παράγοντες όμως όπως ο Μπίρμπας και ο Θεοδόσης, είναι δύσκολο να βρεθούν άλλοι, γιατί αποτελούν τις “εγγυήτριες δυνάμεις” της σταθερότητας στον σύλλογο.
“Υπερήφανοι για τον τόπο μας”
Αίας Γαστούνης: "Υπερήφανοι για τον τόπο μας..."

Ο Αίας Γαστούνης, με ανακοίνωσή του, υποδέχθηκε την επίτευξη του μεγάλου στόχου του ως εξής:

“Η ομάδα μας επικράτησε 3-2 του Α.Ο Διαβολιτσιου για το πρωτάθλημα της Γ εθνικης κατηγορίας και ανανέωσε την συμμετοχή της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά .

Συγχαρητήρια!

Στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ για την προσπάθεια που κάνανε όλη την χρονια και κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τους στόχους μας. Κόντρα σε ιστορικά σωματεία μια κομωπολη ή ένα χωριό όπως μας αποκαλούσαν κατάφερε να σταθεί επάξια στο ύψος του και να κοιτάξει κατάματα τους αντιπαλους του.

Υγ1:
Όλοι μαζί μπορούμε
Υγ2:
Υπερήφανοι για τον τόπο μας”.
Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα