ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας: Φιλικό με Διαγόρα Βραχνεΐκων και απονομή επάθλου για την άνοδο


Στο πλήρως ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο Γαστούνης, στο οποίο τοποθετήθηκε ταρτάν και είναι έτοιμο πλέον να ανοίξει τις πύλες του ξανά, υποδέχεται αύριο το απόγευμα στις 6μ.μ., ο Αίας, τον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Θα είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Δήμος Πηνειού, θα απονείμει έπαθλο και μετάλλια στον Αίαντα, για την πρώτη θέση και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. 

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Τα πάντα θα παραπέμπουν σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι ανακαινισμένες εστίες, τα ερυθρόλευκα δίχτυα που έχουν τοποθετηθεί, η χαρά για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Όλα, πλην από την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, καθώς το φιλικό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο αυτά που θα προηγηθούν της αναμέτρησης, όσο και εκείνα που θα ακολουθήσουν με το φιλικό, απέναντι σε μια ομάδα Γ΄ Εθνική, ένα ακόμα δυνατό τεστ για την ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου, δεν θα μπορέσουν να τα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας. Για την ακρίβεια, όπως έχει γίνει γνωστό, η απονομή του επάθλου, το οποίο θα απονείμει ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, θα γίνει στην ανάπαυλα της αναμέτρησης.

 

Ζήτησε άδεια από τις ομάδες των παικτών

Για την απονομή των μεταλλίων μάλιστα, ο Αίας θα ζητήσει σχετική άδεια από τις ομάδες των ποδοσφαιριστών οι οποίοι απουσιάζουν, ώστε να παραστούν με πολιτικά στο γήπεδο, να παραλάβουν και αυτοί τα μετάλλια, ως στελέχη της ομάδας η οποία κατέκτησε πέρσι την άνοδο. Οι παίκτες αυτοί είναι ο Δημήτρης Αρβανίτης και ο Ηλίας Μπατζακόπουλος του Αστέρα, ο Παναγιώτης Κουρλός του Πανηλειακού,  ο Τάσος Γκίνης του Ηλειακού Βαρθολομιού, ο Θεολόγος Χατζηαράπης.

 

Χωρίς Κάρδαρη, λόγω τραυματισμού

Στο ματς αυτό, ο Αίας θα παραταχθεί χωρίς τον Κώστα Κάρδαρη, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και ο γιατρός του συνέστησε να μείνει είκοσι μέρες εκτός προπονήσεων. Ο Κάρδαρης, γυμνάζεται ατομικά. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, εκτός απροόπτου θα βρίσκονται στα πλάνα του Θοδωρή Ανδριόπουλου. Θα απουσιάζει φυσικά ο Ηλίας Μπατζακόπουλος, ο οποίος αποχώρησε για τον Αστέρα και η συμμετοχή του στο φιλικό απέναντι στην Αχαϊκή, έμελλε να είναι και η τελευταία με τα χρώματα του Αίαντα.

Τα νέα κασκόλ του Αίαντα 

Η διοίκηση του Αίαντα, παρήγγειλε και κατασκευάζει κασκόλ, τα οποίοα θα παραλάβει και θα μπορεί εντός των ημερών, να τα διαθέτει στους φιλάθλους της. Στόχος των διοικούντων την ομάδα, είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι, να έχουν το αξεσουάρ αυτό. Κάθε σπίτι, κάθε κατάστημα στη Γαστούνη, να έχει και ένα κασκόλ της ομάδας του Αίαντα. Και βέβαια, όλα αυτά με την ελπίδα, ότι σύντομα θα μπορέσουν να κάνουν και την εμφάνισή του στο γήπεδο, όταν θα επιτραπεί και πάλι η είσοδος φιλάθλων στις εξέδρες.