ΗΛΕΙΑ

Αίας: Όλα έτοιμα για την έναρξη προετοιμασίας-Ο Κώστας Νιπεργιάλης άμεσος συνεργάτης του Ανδριόπουλου


Όλα είναι έτοιμα πλέον για την έναρξη της προετοιμασίας του Αίαντα, για την εκκίνηση του “ταξιδιού” της ομάδας στη Γ΄ Εθνική, την ιστορική επιστροφή της μετά από 14 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες. Τα πάντα έχουν ρυθμιστεί στην… εντέλεια, σαν καλοκουρδισμένο ελβετικό ρολόι, ενώ το ραντεβού έχει δοθεί για αύριο στις 7μ.μ. στο γήπεδο Γαστούνης, με τους παίκτες να έχουν ειδοποιηθεί να βρίσκονται εκεί μια ώρα νωρίτερα, από τις 6μ.μ.. Στο μεταξύ, ο Κώστας Νιπεργιάλης, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Θοδωρή Ανδριόπουλου.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Ο Κώστας Νιπεργιάλης, θα είναι βοηθός προπονητή και υπεύθυνος του τομέα φυσικής κατάστασης της ομάδας. Ο Νιπεργιάλης, πτυχιούχος φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, αλλά και πρώην ποδοσφαιριστής, έχει στο παρελθόν εργαστεί σε ομάδες όπως ο Ηλειακός Λεχαινών και ο Αστέρας. H προετοιμασία, θα διεξάγεται με εναλλάξ προπονήσεις στα γήπεδα που έχει η ομάδα στη διάθεσή της. Ο Αίας έχει το προνόμιο να διαθέτει τρία γήπεδα για προπονήσεις, αλλά και για προετοιμασία. Έτσι λοιπόν, εκτός από το δημοτικό στάδιο Γαστούνης, έχει στη διάθεσή του τα γήπεδα Καβασίλων και Παλαιοχωρίου, γήπεδα τα οποία βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και τα οποία θα αξιοποιήσει ανάλογα με την περίσταση, όπως ακριβώς έκανε και την περσινή αγωνιστική περίοδο.

 

Διευθετείται το θέμα Μανουσιάδη

Στο μεταξύ, όλα δείχνουν ότι ο Αντώνης Μανουσιάδης θα είναι κανονικά παρών στην αυριανή πρώτη προπόνηση του Αίαντα. Και αυτό καθώς όπως ενημερώθηκαν στον Αίαντα, το θέμα του είναι τυπικό και βαίνει προς διευθέτηση. Ο 17χρονος πορτέρο, μένει ελεύθερος από τον Πανηλειακό και κατά συνέπεια παρά το γεγονός ότι θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Αίαντα, θα πρέπει πρώτα να ενταχθεί στην ομάδα σαν νέα “μεταγραφή”.

 

Το “αντίο” του Νίκου Γιαννακόπουλου

Τέλος, παρελθόν από τον Αίαντα αποτελεί ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος προέβη και σε μια ευχαριστήρια ανακοίνωση:

Ύστερα απο έξι χρόνια συνεργασίας ως παίκτης και αρχηγός του Αίαντα δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω την φετινή χρονιά την ομάδα της καρδιας μου, λογω επαγγελματικων και προσωπικων υποχρεώσεων. Επομένως αποφάσισα να αποχωρήσω. Ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία ολα αυτα τα χρονια και εύχομαι παντα επιτυχίες και ο,τι καλύτερο στο νεο ξεκίνημα στη Γ Εθνική.

Για παντα Αίας“.