Κυριακή, 15 Μαΐου, 2022
25 C
Pýrgos

Αίσθηση από την ανάρτηση μίας φωτογραφίας με σημασία!

spot_img

 Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ «ΜΑΤΣΟΥΚΑ»

Αίσθηση από την ανάρτηση μίας φωτογραφίας με σημασία!

* Η δυνατή προσωπική φιλία και η συνάντησή του με έναν άνθρωπο που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην Ηλεία: Τον Θοδωρή Δαβίλα!

Μία ανάρτηση στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, από την επίσκεψη του ίδιου στις Επιχειρήσεις «ΜΑΤΣΟΥΚΑ» με τον Θοδωρή Δαβίλα, για πολλούς μπορεί να ήταν απλά ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο, αλλά για όσους γνωρίζουν προκαλεί ήδη προβληματισμό και αγχωτικά συναισθήματα…

Η αλυσίδα Επιχειρήσεων «ΜΑΤΣΟΥΚΑ» στην Αθήνα μετράει δεκαετίες στον τομέα ξηρών καρπών, σοκολατοποιίας και γλυκισμάτων και είναι φημισμένη σε όλη την Ελλάδα.

Ωστόσο η ισχυρή φιλία και η οικογενειακή σχέση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου με το ζεύγος Θοδωρή Δαβίλα και Χριστίνας Ματσούκα (όπως διακρίνεται και στη φωτο) ξεπερνά τα περιθώρια μιας απλώς συνάντησης ή τυπικής γνωριμίας.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Θοδωρής Δαβίλας έχει και έναν σημαντικό ρόλο στήριξης στην οργάνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη για τον Δήμο Ήλιδας αφού πέραν του γεγονότος ότι είναι Ηλείος, είναι και ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τόσο τα πρόσωπα όσο και τη διαχείριση της πολιτικής διαδικασίας στην Ηλεία. Και τούτο δεν είναι τυχαίο, αλλά έχει σχέση με την παρουσία του επί σειρά ετών δίπλα στον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία αλλά και κουμπάρο του, Δημήτρη Γεωργακόπουλο.

Αυτό δείχνει επίσης ότι είναι και η ώρα για πλήρη συστράτευση των φίλων με τους οποίους έχει ισχυρούς δεσμούς ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, και αποδεικνύεται ότι η σταδιακή παρουσίασή τους που θυμίζει την… τακτική της «σταγόνας», έχει να κάνει με την αναγνώριση της ανιδιοτελούς, και διαχρονικής προσφοράς του. Είναι μία αγάπη που επεκτείνεται για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας ανεξάρτητα από πολιτικούς όρους και ιδεολογήματα!

Όσοι λοιπόν βιάστηκαν να σχολιάσουν αρνητικά και να κρίνουν κακόπιστα τις κινήσεις του στον Δήμο, καλό είναι να περιμένουν… Αυτές οι κινήσεις έχουν λόγο και αιτία και κυρίως απολαμβάνουν της αποδοχής νευραλγικών για τον τόπο προσώπων, κάτι που επίσης δεν μπορεί να είναι τυχαίο…

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε, ότι θα υπάρξουν και άλλα πρόσωπα που προέρχονται από πολλούς πολιτικούς χώρους, και του ΠΑΣΟΚ που θα βρεθούν δίπλα στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, και θα εκθέσουν σίγουρα όσους σήμερα μιλούν κακοπροαίρετα, χωρίς όμως τότε να μπορούν να δικαιολογηθούν. Γιατί, στο τέλος, όσοι επιμένουν να βρίσκονται ακόμη απέναντί του, ένα είναι σίγουρο: Ότι, «θα χάσουν και τον ύπνο τους!..»

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα