Αγγελική Θεοδωροπούλου: Φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη γυναίκα προπονητής της Ηλείας (φώτο)

spot_img

Προτεινόμενα

Η Αγγελική Θεοδωροπούλου αποτελεί εδώ και χρόνια στέλεχος της γυναικείας ομάδας της Νίκης Τραγανού. Μιας ομάδας η οποία πέρα από το ανδρικό, συμβάλλει και στην προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ηλεία, διατηρώντας γυναικεία ομάδα.

Η Νίκη Τραγανού, φιλοδοξεί να γίνει η ομάδα η οποία θα βγάλει από τα σπλάχνα της και μια γυναίκα προπονητή, η οποία θα βοηθήσει στην ακόμα καλύτερη εξάπλωση, μαζικοποίηση και ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου, μέσα από τη λειτουργία ακαδημιών.

Η Αγγελική Θεοδωροπούλου, πριν από μερικούς μήνες υπέβαλλε χαρτιά και μόλις της ανακοινώθηκε ότι έγινε δεκτή να συμμετάσχει στη σχολή προπονητών UEFA C, η οποία θα γίνει στην Ηλεία. Μια σχολή, οι απόφοιτοι της οποίας αποκτούν την αναγνώριση της ΕΠΟ για να μπορούν να προπονούν και να διδάσκουν ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες και τα νέα παιδιά.

Η Αγγελική Θεοδωροπούλου θα φοιτήσει στη σχολή αυτή, φιλοδοξώντας να γίνει  η πρώτη γυναίκα προπονητής, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μετατρέψει τη μεγάλη της αγάπη για το ποδόσφαιρο, σε προσφορά προς τις επόμενες παίκτριες και γενιές.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα