Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022
22.2 C
Pýrgos

Αγιασμός για τη νέα περίοδο στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου

spot_img

Αγιασμός για τη νέα περίοδο στο 1ο Σύστημα Προσκόπων ΠύργουΠραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα, παρά το βροχερό καιρό, ο Αγιασμός για την έναρξη των δραστηριοτήτων της νέας χρονιάς στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου, στο χώρο των Προσκόπων στο πάρκο ΣΠΚ.

Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον αιδ. π. Χαράλαμπο Αθανασόπουλος ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με εκπλήρωση των στόχων και επιτυχία των δραστηριοτήτων.

Αμέσως μετά, ο Αρχηγός Συστήματος Π. Καρακίτσος ευχαρίστησε τα παιδιά, τους γονείς, τους φίλους τους Προσκοπισμού που παραβρέθηκαν στον Αγιασμό και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Πάν. Μπράμο και τον Αρχηγό της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Κ. Τριανταφυλλόπουλο και τον Υπαρχηγό Α. Γιατρά.

Ο Αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων κ. Κ. Τριανταφυλλόπουλος αναφέρθηκε στη διαρκή συνεργασία των παλαιών και νέων Προσκόπων και ευχήθηκε αυτή να συνεχιστεί ακόμα πιο αποδοτική τη νέα χρονιά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα μικρό κέρασμα που είχαν ετοιμάσει η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης και οι γονείς.

Οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στο πάρκο για τα παιδιά της πόλης του Πύργου αναβλήθηκαν για το επόμενο Σάββατο.Αγιασμός για τη νέα περίοδο στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα