ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αγιομυργιαννάκης Μανώλης: «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ» η νέα  Εικασία ή ο νέος Γρίφος


«ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ» η νέα  Εικασία ή ο νέος Γρίφος όπως διατυπώθηκε από τον Υπουργό κ.Καραμανλή Κων.,στην συνάντηση με την επιτροπή. Πρόβλημα πολλαπλών Συνεπαγωγών(εάν ….ισχύει αυτό τότε…θα  γίνει εκείνο) με πολλές Συζεύξεις (και το ένα και το άλλο) πολλά κενά (παράκαμψη Πύργου-Σύνδεση Αρχαίας Ολυμπίας-Πύργος,Καλό Νερό,Τσακώνα)και μία προσθήκη (Διόδια).

Ο Γρίφος του ΝΑΣ(Nash) χρειάστηκε 60  χρόνια για να λυθεί από τον  Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, εύχομαι να βρεθεί ΣΎΝΤΟΜΑ ο Λύτης του γρίφου που θα  ξετυλίξει τον μίτο της Αριάδνης  ώστε να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί ο νέος δρόμος μέχρι το 2023??? .

Μέχρι τότε όμως (2023??  2027??) θα συνεχίζετε η ανθρωποθυσία και ο αριθμός των θυμάτων θα αυξάνεται , μοιράζοντας δυστυχία και πόνο σε ορφανά και διαλυμένες οικογένειες.

Ώρα λοιπόν να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ αλλά και ΑΤΟΜΙΚΕΣ.

Περιφερειακή ευθύνη είναι η διαρκής αποκατάσταση του υπάρχοντος οδοστρώματος-η διατήρηση ΦΑΝΕΡΏΝ όλων των διαγραμμίσεων –ο ηλεκτροφωτισμός του δρόμου-η τοποθέτηση κώνων(κορίνες)  διαχωρισμού των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας στα επικίνδυνα σημεία –η συνεχής επίβλεψη για όποιες αστοχίες, αλλά και η αυστηρή  αστυνομική επιτήρηση  του δρόμου φονιά.

Ατομική ευθύνη είναι η πλήρης συμμόρφωση ΟΛΩΝ ΜΑΣ με τον Κ.Ο.Κ και η δέσμευση προς τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ και τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΟΛΩΝ των χρηστών του δρόμου ,ότι θα επιστρέψουμε Σώοι  στα σπίτια μας και χωρίς να έχουμε προκαλέσει  οποιοδήποτε δυστύχημα.

ΥΓ.Ο σχεδιασμός του Έργου της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ  ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΤΟ 2008 επί Γεωργίου Σουφλιά, είμαστε 12 χρόνια μετά !!!!!!! «Κρείττον του λαλείν το σιγάν» λοιπόν από όλους όσους αλληλομεταθέτουν τις ευθύνες.

ΥΓ2:Θα προσθέσω  όμως και εγώ ακόμα ένα εάν   «εάν ο δρόμος δεν ολοκληρωθεί μέχρι το2023 εκτός από ανθρωποθυσίες θα καταπιεί και πάλι αρχές και εξουσίες που αναδείχτηκαν το 2019 υποσχόμενοι την υλοποίηση του ,(όπως και τις  προηγούμενες)κυρίως όμως θα οδηγήσει τον κόσμο σε ακραίες καταστάσεις ή θα αναστήσει πολιτικά πεθαμένους »

Αγιομυργιαννάκης Μανώλης Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλείας

με την Παράταξη του Κώστα Σπηλιόπουλου Δυτική Ελλάδα Μπροστά.