Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
26.4 C
Pýrgos

Αγωνία… για ένα rapid test το Σαββατοκύριακο

spot_img

Από τη μέρα που η μετάλλαξη «Όμικρον» μπήκε στις ζωές μας, όταν ξεκίνησε την «επέλασή της» και στην Ηλεία, έως και σήμερα, το «Ilia.news» έχει δεχθεί εκατοντάδες παράπονα από πολίτες που έζησαν το άγχος και την ταλαιπωρία… να κάνουν ένα rapid test Σαββατοκύριακο.

Σαββατοκύριακα, τα Μικροβιολογικά Ιατρεία είναι κλειστά, ενώ τα Φαρμακεία που κάνουν rapid test, είναι συγκεκριμένα. Έτσι λοιπόν, οι κάτοικοι της Αμαλιάδας είναι υποχρεωμένοι να τρέχουν να βρουν Φαρμακείο που κάνει rapid στη Γαστούνη, οι κάτοικοι της Γαστούνης στα Λεχαινά, οι κάτοικοι των Λεχαινών στη Γαστούνη ή στη Βάρδα, οι κάτοικοι του Πύργου και Κρέστενα και πάει λέγοντας… (και αντίστροφα σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις).

Κοινώς… μην σου τύχει να χρειαστείς να κάνεις rapid test το Σαββατοκύριακο και στην πόλη σου να εφημερεύει Φαρμακείο που δεν κάνει rapid… Διαφορετικά… την εφημερίδα ανά χείρας ή με το ίντερνετ στο κινητό και… περιοδεία στα Φαρμακεία των γύρω πόλεων!

Υ.Γ Rapid test, κάνουν και οι εμβολιασμένοι και για να μετακινηθείς από την μια πόλη στην άλλη πρέπει να έχεις και μέσο μεταφοράς…και το γράφουμε αυτό γιατί 80χρονος που δεν οδηγεί λόγο ηλικίας, την Κυριακή πήρε ταξί από την Αμαλιάδα για να πάει στην Γαστούνη!

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα