Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

«Αγώνας δρόμου»… για ακόμα μια αίθουσα ολοήμερου νηπιαγωγείου!

spot_img

Την καταγγελίας μιας εργαζόμενης μητέρας που το παιδί της, παρά τις δεσμεύσεις της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, έμεινε εκτός ολοήμερου νηπιαγωγείου δέχθηκε χθες το «Ilia.news». Στην προσπάθειά μας ωστόσο να ερευνήσουμε τη συγκεκριμένη περίπτωση και να βοηθήσουμε στο μέτρο του δυνατού, βρεθήκαμε μπροστά σε μια ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη καθώς… τα παιδιά που έμειναν εκτός ολοήμερου νηπιαγωγείου, είτε προνήπια, είτε νήπια… είναι αρκετά!

Απευθυνθήκαμε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ήλιδας κ. Μάκη Μπούρα ο οποίος μας είπε χαρακτηριστικά: «Πράγματι είναι πολλά τα παιδιά που έχουν μείνει εκτός ολοήμερου σχολείου και εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε για να βρούμε λύση. Ήδη αύριο θα δούμε κάποιες λυόμενες αίθουσες προκειμένου, με την βοήθεια κάποιου εργολάβου, να μεταφέρουμε μια στο προαύλειο κάποιου σχολείου, που θα μπορεί να τη φιλοξενήσει, για να καλύψουμε τους μαθητές που έμειναν εκτός ολοήμερου σχολείου».

Το θέμα βέβαια, μέχρι να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση και η λειτουργία της επιπλέον αίθουσας, είναι τι θα γίνει προσωρινά, που οι περισσότεροι γονείς είτε έχουν πάρει άδεια από τις δουλειές τους, είτε τα παιδιά δεν έχουν πάει ακόμα στο σχολείο εξαιτίας της εργασίας τους.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα