Αγώνας μέχρι τέλους για τη παραμονή της ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη μονάδα

spot_img

Προτεινόμενα

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο την παραμονή  αλλά και αναβάθμιση της ΣΕΤΤΗΛ, παρουσιάστηκαν οι εργαζόμενοι στη μονάδα, κατή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε σήμερα το πρωί στην πύλη του στρατοπέδου στον Πύργο.

Σκληρή κριτική κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, που συμμετείχαν δεκάδες τοπικοί φορείς αλλά και πολίτες, ασκήθηκε τόσο στην πολιτική όσο και στη στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, σχετικά  με τα σχέδια που υπάρχουν για τη μετακίνηση της μονάδας στο ΚΕΤΧ Πατρών.

Μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πρόσφατη από κοινού συνάντηση που είχαν μέλη του προεδρείου συλλόγου εργαζόμενων στο ΚΕΤΧ και  βουλευτές Αχαίας του ΣΥΡΙΖΑ, με τον αναπλ. Υπουργό ΥΕΘΑ Φ. Κουβέλη, στον οποίο έθεσαν και το θέμα της μεταφοράς της ΣΕΤΤΗΛ…

Ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΥΕΘΑ Ν. Ηλείας Γιώργος Δημήτρουλας τόνισε ότι αποφασίστηκε τρίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση των εργαζομένων στην κεντρική πύλη του στρατοπέδου, αντιδρώντας για τη μετακίνησή της στο ΚΕΤΧ Πατρών.

«Θα ήθελα να εκφράσω την πικρία και την αγανάκτηση των συναδέλφων-μελών του συλλόγου σχετικά με τη φημολογούμενη της ΣΕΤΤΗΛ. Με λύπη μας πληροφορούμεθα ότι γίνονται διάφορες μεθοδεύσεις  προκειμένου να ΣΕΤΤΗΛ με πολιτικές παρεμβάσεις να μετακινηθεί στο στρατόπεδο του ΚΕΤΧ στην Πάτρα» ανέφερε ο κ. Δημήτρουλας, κάνοντας συγχρόνως αναδρομή στις προσπάθειες που έγιναν ξανά στο παρελθόν για την κατάργηση της μονάδας.

Ομιλίες για το θέμα της ΣΕΤΤΗΛ έγινε και από άλλους τοπικούς φορείς, αιρετούς, εκπρόσωπους εργαζόμενων κλπ, ενώ εκφράστηκε ανησυχία για τυχόν μεθόδευση μεταφοράς προσφύγων στην περιοχή, με τη μεταφορά της μονάδας σε άλλο Νομό!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα