ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθανασόπουλος: «Θα φτιαχτεί εξαιρετική ομάδα, στη λογική που απαιτείται»


Το βάρος του σχεδιασμού της ομάδας, όπως εξάλλου φάνηκε και από τη Γενική Συνέλευση, έχει αναλάβει στον Πανηλειακό ο Λάκης Αθανασόπουλος. Ο Αθανασόπουλος, ο οποίος παρουσίασε την προηγούμενη βδομάδα μέρος του πλάνου, έχει ξεκινήσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, κάποιες πρώτες επαφές με παίκτες, ωστόσο οι τελικές αποφάσεις θα δρομολογηθούν μετά την ολοκλήρωση του τεχνικού επιτελείου και την επίσημη πρόσληψη προπονητή.

Η ατζέντα αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει τις τελικές διεργασίες για να συγκροτηθεί σε σώμα η διοίκηση, να ανακοινωθεί ο προπονητής και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή, όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Πανηλειακός βρίσκεται σε συζητήσεις και μάλιστα πολύ κοντά, στην πρόσληψη του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου. Πλάι στον Τρυφωνόπουλο, στην τεχνική ηγεσία, θα βρίσκεται ο Σάκης Θεοδωρακόπουλος, με τον οποίο έχει υπάρξει εδώ και καιρό προφορική συμφωνία.

Ήδη έχει γίνει ένας προγραμματισμός και έχουν γίνει και κάποιες διερευνητικές επαφές με παίκτες. Δεν αποκλείεται την ερχόμενη βδομάδα να έχουμε και τις πρώτες ανακοινώσεις. Ωστόσο ο Λάκης Αθανασόπουλος, υπογραμμίζει ότι η ομάδα θα έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο, ένα συγκεκριμένο μπάτζετ και πάνω σε αυτό θα πορευτεί. Κατά συνέπεια, θα πρέπει και οι απαιτήσεις που προβάλλουν οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους συζητάει, να είναι ρεαλιστικές. Ο Λάκης Αθανασόπουλος, θέλει ο Πανηλειακός να δημιουργήσει μια ομάδα για να κατακτήσει τον τίτλο και την άνοδο, μια ομάδα όμως η οποία θα ανταποκρίνεται στα δεδομένα της κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται: «Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και μαζί και οι ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία αγωνιζόμαστε και να είστε βέβαιοι ότι θα φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα η οποία για τα δεδομένα της κατηγορίας θα είναι εξαιρετική και θα διαθέτει και βάσεις για το μέλλον».