ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αισιοδοξία για τον «τελικό» στον Αστέρα-Με απουσίες προετοιμάζεται ο Εθνικός


Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και με τον Θεοδωρή Γκάτζιο να διακρίνει πολλά θετικά στοιχεία, στην ψυχολογία, την αγωνιστική πειθαρχία, αλλά και την οργάνωση σε αμυντική και επιθετική λειτουργία, συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα Αμαλιάδας για το παιχνίδι-«τελικό» της Κυριακής, στην Καλλιθέα, απέναντι στον Εθνικό.

Ο Αστέρας, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και η αποστολή του, πλην του Ντιέγκο Τόρες θα είναι πλήρης, ολοκληρώνει την προετοιμασία του αύριο και στη συνέχεια αναχωρεί για την Αθήνα.

Παρόντες ξανά στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας είναι οι τρεις τιμωρημένοι από το προηγούμενο παιχνίδι, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος και Μπουζούρας.

 

Απουσίες στον Εθνικό

Στο μεταξύ, μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Εθνικού Πειραιά. Σε θέση μάχης έχει τεθεί ο Τεγούσης που εξέτισε την τιμωρία του σε αντίθεση με τους Ρούσση και Λεωνιδόπουλο που λόγω τιμωρίας δεν τίθενται στη διάθεση του Νίκου Κουρμπανά. Παράλληλα εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Ρομάνο Μακρυγιάννης λόγω τραυματισμού, σε αντίθεση με τον Κωνσταντίνου που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς.