Αισιόδοξος ο Λέντζας, πλάι στον Μίκι ο Νικολάου και όλη η Βουπρασία

spot_img

Προτεινόμενα

 

Όπως έγραψε χθες το ilia.news, ο Γιάννης Λέντζας, επρόκειτο να μεταβεί σήμερα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας. Εκτός από διοικητικός επικεφαλής του Παμβουπρασιακού, είναι και γιατρός και κατά συνέπεια η παρουσία του είχε διπλή σημασία.

Ο Γιάννης Λέντζας, σήμερα το πρωί, μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΒ Δημήτρη Νικολάου, επισκέφτηκαν τον Μίκι Τσίρκοβιτς στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για να μάθουν νεότερα για την πορεία της υγείας του. Του ευχήθηκαν περαστικά και ταχεία ανάρρωση, μεταφέροντας επίσης τις ευχές όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ.

Ο Λέντζας με την ειδικότητα του γΙατρού είχε συνάντηση και με τους συναδέλφους θεράποντες ιατρούς του Μίκι Τσίρκοβιτς και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του.

Σήμερα το απόγευμα, ο Γιάννης Λέντζας ήταν παρών στο Τραγανό, όπου παρακολούθησε τη σπουδαία εμφάνιση του ΠΑΟ Βάρδας, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του, ότι όλα θα πάνε καλά με τον Τσίρκοβιτς και ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο το φάσμα του ποδοσφαιρικού κόσμου και ιδιαίτερα στη Βουπρασία, σύντομα θα είναι ξανά γερός, στις επάλξεις, στον πάγκο των “Ταύρω픨της Βουπρασίας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα