Αιφνιδιάστηκε ο Τζαβάρας με την απόφαση του Αλφειού

spot_img

Προτεινόμενα

Το προηγούμενο βράδυ και σχετικά αργά είχε μιλήσει με τον Αλφειό και ερωτήθηκε αν οι απαιτήσεις του παραμένουν ίδιες, ωστόσο την άλλη μέρα διάβαζε στον έντυπο Τύπο, ότι η ομάδα του κάνει στροφή στην περίπτωση Μπακάλη.

Οι συζητήσεις αυτές έγιναν σύμφωνα με πληροφορίες την προηγούμενη βδομάδα, καθώς ουσιαστικά από τότε είχε αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Μάλιστα σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, δεν κατατέθηκε καν πρόταση στον Τζαβάρα, ο οποίος ενημερώθηκε πριν λίγες μέρες για την απόφαση που έλαβε η διοίκηση να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Αυτό είναι με συνοπτικό τρόπο το ιστορικό της αποχώρησης του Λύσσανδρου Τζαβάρα από τον Αλφειό Επιταλίου, παρά το γεγονός ότι η παρουσία του την περσινή σεζόν σημαδεύτηκε από μια άκρως επιτυχημένη πορεία, οδηγώντας τους Πράσινους στα Πλέι Οφ ανόδου στη Γ΄ Εθνική, με την κατάκτηση της 3ης θέσης της κανονικής περιόδου, πίσω από τον Ενιπέα και μετέπειτα Πρωταθλητή Ξενοφώντα.

Ο Τζαβάρας, ανέλαβε τον Αλφειό την 9η αγωνιστική, με 14 βαθμούς σε οκτώ ματς, για να τερματίσει την κανονική περίοδο με 44 βαθμούς και την τρίτη θέση.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα