ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακαδημία Αστέρα: Μπήκε το “νερό στ’ αυλάκι”-Το «αύριο» της ομάδας είναι εδώ!

  • 50
    Shares

Καθημερινά όλο και περισσότερο αυξάνονται τα παιδιά που παρουσιάζονται στις προπονήσεις της Ακαδημίας του Αστέρα Αμαλιάδας. Μια Ακαδημία η οποία φαίνεται ότι πλέον έχει πάρει τον δρόμο της, με το νερό να μπαίνει στο… αυλάκι!

Η Ακαδημία, η οποία λειτουργεί πλέον υπό την εποπτεία της μεγάλης ομάδας, δείχνει τη δυναμική της, με τους ιθύνοντες να βλέπουν με ικανοποίηση ότι τα πράγματα λειτουργούν άψογα, ενώ και τα έσοδα είναι τέτοια που της επιτρέπουν να καλύπτει στο ακέραιο τις ανάγκες της, αλλά και να εξυπηρετεί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

 

Στον εφετινό Αστέρα, που ουσιαστικά από τα Χριστούγεννα και μετά, η πρώτη ομάδα λειτουργεί αποκλειστικά με παίκτες από τα τμήματα υποδομής, μιλάμε για μια Ακαδημία η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ εκπροσωπεί τον σύλλογο εκτός από τα Πρωταθλήματα ανάπτυξης και στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Τις τελευταίες βδομάδες πάρα πολλά παιδιά της ομάδας Κ16 έχουν κάνει το ντεμπούτο τους στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών, με αποτέλεσμα οι στατιστικολόγοι να αναζητούν απεγνωσμένα στοιχεία για τα νεαρά παιδιά αυτά, τα οποία αποτελούν το μέλλον της ομάδας της Αμαλιάδας.

Έτσι όταν λέμε αγωνιστικές υποχρεώσεις, εννοούμε τα μικρά Πρωταθλήματα Κ13 και Κ15 της ΕΠΣΗ, αλλά και το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, καθώς ο σύλλογος προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά που ξεχωρίζουν να πάρουν χρόνο συμμετοχής και σε υψηλότερο επίπεδο, είτε μέσα από φιλικά, είτε μέσα από επίσημα παιχνίδια. Παίκτες όπως ο Παπαγεωργίου, ο Ζαφειρόπουλος, ο Σάκκος, ο Τσακοπιάκος και αρκετοί άλλοι, αλλά και πιο πρόσφατα, την περασμένη Κυριακή, οι Ψιούρης και Ραμπαβίλλας.

Η ρήση λέει «ουδέν κακόν, αμιγές καλού». Σίγουρα δεν ήταν ό,τι καλύτερο αυτά τα παιδιά να βουτήξουν τόσο νωρίς στα βαθιά, από την άλλη όμως πλευρά, αφού η ανάγκη ήταν τέτοια, ο Αστέρας δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και προωθεί τα παιδιά αυτά να παίξουν σε μια κατηγορία, στην οποία ίσως να μην τους δοθεί ποτέ ξανά η ευκαιρία να αγωνιστούν.


  • 50
    Shares