ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακαδημίες: Ξεκινούν προπονήσεις οι Ακαδημίες σε Λέοντες, Ολυμπιακό-Αναμένει για συνεννόηση με το Δημοτικό Στάδιο ο Αστέρας


Με χθεσινή τους ανακοίνωση, οι Ακαδημίες του Πύργου, έκαναν γνωστή την επανεκκίνηση των προπονήσεών τους. Σήμερα, 1η Ιουνίου, αρχίζουν και οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Αμαλιάδας. Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, σιγά-σιγά, οι νεαροί ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών, μπαίνουν ξανά στις προπονήσεις.

Οι Λέοντες Αμαλιάδας ανακοίνωσαν: «Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΓΑ ξεκινάει η άρση των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα, κατά την οποία θα επιτραπεί η προσέλευση στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις αθλητών και αθλουμένων όλων των ηλικιών σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες ασφαλούς άσκησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Μετά από αποχή 3 μηνών,στη διάρκεια των οποίων με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο αγαθό της δημόσιας Υγείας, τους μικρούς μας αθλητές, αλλά και τις οικογένειές τους, είχαμε αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας της Ακαδημίας μας,ήρθε και πάλι η ώρα να επιστρέψουμε όλοι σε αυτό που αγαπάμε και να γεμίσουν και πάλι τα γήπεδα με παιδικά χαμόγελα.
Το πρόγραμμα προπονήσεων αρχίζει να ισχύει από 1/6/2020 και για όλο τον Ιούνιο.

Πληροφορίες στο τηλ:6932769502».

Ο Ολυμπιακός Αμαλιάδας, με δική του ανακοίνωση, ανέφερε:

«Επιτέλους επανεκκίνηση!!
“Μετά από τρεις μήνες αδράνειας από αύριο η Ακαδημία μας επιστρέφει ξανά στις αθλητικές δραστηριότητες το πρώτο τμήμα που θα ξεκινήσει είναι παιδιά 2006 2007 2008 ώρα 6 μ.μ…τα υπόλοιπα τμήματα από Τετάρτη 3 ιουνιου…θα βγει ανακοινώση για το πρόγραμμα κ θα ενημερωθούν οι γονείς για τυχόν αλλαγής ώρας …τηρώντας πάντα τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!”.

 

Πολύ σύντομα αρχίζει προπονήσεις και ο Αστέρας Αμαλιάδας:

«Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης γνωρίζεται ότι από σήμερα επιτρέπεται η άθληση σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για το πρόγραμμα προπονήσεων όλων των τμημάτων, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του σταδίου της πόλης μας».