ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΗΝΕΙΟΥ

Ακατάλληλο και με  «βούλα» το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης- Στο Γυμνάσιο-Λύκειο προσωρινά η στέγασή του


Κλειστό θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σχολικής περιόδου το 10θέσιο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης, μετά από την κοινοποίηση του πορίσματος από τις «Κτιριακές Υποδομές» (πρ. ΟΣΚ), το οποίο χαρακτηρίζει ακατάλληλο το κτίριο που στεγάζεται η σχολική μονάδα.

Ήδη το πόρισμα εστάλη στο δήμαρχο Πηνειού Αλέξη Καστρινό, ο οποίος θα προχωρήσει τις διαδικασίες  για τη στέγαση του Δημοτικού σε άλλο  σχολικό κτίριο, πιθανότατα στο Γυμνάσιο-Λύκειο Γαστούνης, μετά τη λήξη του πρωινού ωραρίου.

Για την προσωρινή στέγαση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαστούνης στο Γυμνάσιο-Λύκειο, δόθηκε το «πράσινο φως» και από τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, προκειμένου να επισκευαστεί το παλιό κτίριο που χρονολογείται από τα τέλη της δεκαετίας του 1970…

Σύμφωνα με το  Διευθυντή  Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας  κ.Παν. Ζεύλα «τα μαθήματα στο κτίριο που στεγάζεται το Γυμνάσιο-Λύκειο θα ξεκινούν στις 2 το μεσημέρι και μετά το πέρας της 21ης Ιουνίου, που τελειώνει η σχολική σεζόν θα εξεταστούν  και πάλι τα δεδομένα, με βάση το χρονοδιάγραμμα των επισκευών».