Ακούστηκε: Να βάλουμε «πλαίσια» στους Δημοσιογράφους – Ήταν μεθυσμένος ;;;

spot_img

Προτεινόμενα

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , πήρε «ένας» το λόγο και με έντονο ύφος και φωνή ,προέβη σε ένα παραλήρημα και τα έβαλε με τους δημοσιογράφους της Ηλείας .

Αφορμή ήταν το δημοσίευμα και κάλεσε τους επικεφαλής των παρατάξεων να προστατεύσουν την προεκλογική  περίοδο με το «να βάλουν πλαίσια στους δημοσιογράφους ώστε να μην μπαίνουν στα κρεβάτια μας» είπε…

Έμειναν όλοι άφωνοι !!! Γέλαγαν όλοι που Αυτός ο Δημοκράτης λέει αυτά τα λόγια !

Ήταν φανερά ενοχλημένος και δεν σας κρύβουμε ότι οι θεατές που ήταν στην αίθουσα κοίταγαν ο ένας τον άλλον, μεταξύ τους και σιγοψυθίριζαν  , ότι πρέπει να είναι μεθυσμένος δεν δικαιολογείται αλλιώς!

Η προτροπή μας να διαβάσετε ένα σημαντικό άρθρο από ένα blogspot ,με αποκάλυψη ενός επίσημου εγγράφου της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ενός εγγράφου που έμεινε επιμελώς κρυμμένο από κάποιους, παρά το γεγονός ότι αναρτήθηκε στην «Διαύγεια» του Υπουργείου Εσωτερικών, η αποκάλυψη δηλαδή της αλήθειας, μας καθιστά «δημοσιογραφίσκους» όλους τους Δημοσιογράφους όπως ακούστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας.

Μα…αυτή είναι η δουλειά μας. Η έρευνα και η αποκάλυψη. Ο έλεγχος των δημόσιων προσώπων, ειδικά των εχόντων εξουσία, (τέτοια ώστε να μπορούν να επηρεάσουν τις ζωές του κόσμου και το μέλλον ενός τόπου που είναι το μέλλον των παιδιών μας) και ενδεχομένως, κάποια στιγμή «παρεκκλίνουν» από τους στόχους τους αλλά και τις προσδοκίες μας.

Δεν κάνουμε αυτή τη δουλειά ούτε για να χτυπάμε πλάτες, ούτε για να κάνουμε φιλίες, ούτε επειδή ευελπιστούμε σε κάτι. Αν το κάναμε αυτό, θα σας είχαμε ζητήσει να μας «βολέψετε» κάπου και… δεν θα γράφαμε, αφού θα είχαμε ήδη άλλη δουλειά…

Μας ζητάτε με τον τρόπο σας να το «βουλώσουμε», να παρανομήσουμε, να κάνουμε τα στραβά μάτια ;;;

Αν η αποκάλυψη της αλήθειας μας καθιστά «δημοσιογραφίσκους», τότε ναι, δεχόμαστε τον χαρακτηρισμό και σας ευχαριστούμε. Ναι, είμαστε «δημοσιογραφίσκοι» και θα συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε την αλήθεια.

Δεν γράφουμε ιδιότητα και όνομα για τον παραπάνω γιατί στην Προεκλογική περίοδο είδαμε όλοι ,ότι τα έχουν «καλά» με τις μηνύσεις για τις εντυπώσεις και δεν έχουμε καμιά όρεξη να τρέχουμε στα δικαστήρια .

Όποιος ήταν εκεί κατάλαβε για ποιον Δημοκράτη μιλάμε !!! Ρωτήστε τους παρευρισκομένους…

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα