Ακυρώθηκε ο συνδυασμός του Πανταζή Χρονόπουλου – Ένσταση από τον Πανταζή Χρονόπουλο

spot_img

Προτεινόμενα

Ακυρώθηκε ο συνδυασμός του Πανταζή Χρονόπουλου

Ανατροπή στις εκλογές για τον δήμο Ζαχάρως αφού ο συνδυασμός του Πανταζή Χρονόπουλου «Δυναμική Πρωτοβουλία δεν ανακηρύχθηκε στο Πρωτοδικείο.

Έτσι, σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα, ο Πανταζής Χρονόπουλος και ο συνδυασμός του τίθεται εκτός των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

 

Ένσταση από τον Πανταζή Χρονόπουλο

Στην κατάθεση ένστασης προχωρά ο υποψήφιος δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος, μετά την «ακύρωση» του συνδυασμού του «Δυναμική Πρωτοβουλία» από το Πρωτοδικείο.

Αφορμή για τη μη ανακήρυξη του συνδυασμού του Πανταζή Χρονόπουλου ήταν παλαιότερη δικαστική απόφαση με την οποία είχε «απωλέσει» τα πολιτικά του δικαιώματα για ένα χρόνο. Ποινή ωστόσο, την οποία ο κ. Χρονόπουλος, όπως εξήγησε στο Ilianews, έχει ήδη εκτίσει.

Αναλυτικότερα, σε δηλώσεις του στο Ilianews ο κ. Χρονόπουλος είπε:

«Είχα όντως στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα χρόνο, ποινή που εξέτισα από τις 18 Ιανουαρίου του 2018 έως τις 18 Ιανουαρίου 2019. Δεν έχω πλέον στέρηση πολιτικών και δεν καταλαβαίνω που στηρίχθηκε η μη ανακήρυξη του συνδυασμού μας.

Προχωράμε σε υποβολή έντασης, η οποία θα έχει δικαστεί μέχρι τις 18 Μαΐου και από εκεί και πέρα, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα προχωρήσουμε κανονικά».

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα