ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ακόμα ένας Πρωταθλητής στο ρόστερ του Αίαντα

Μια ακόμα προσθήκη στο ρόστερ του ολοκλήρωσε ο φετινός πρωταθλητής των μεταγραφών της Α1, Αίας Γαστούνης.  Απέκτησε τον πρωταθλητή του 2017 με τη φανέλα του Πανηλειακού, Θεολόγο Χατζηαράπη.

Ο Χατζηαράπης, ο οποίος κατάγεται από τα Σαβάλια και έχει ξεκινήσει από τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, έκανε το άλμα πριν τρία χρόνια στον Πανηλειακό, με τον οποίο κατέκτησε τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αγωνιζόμενος ως βασικός.

Πέρσι ο Χατζηαράπης αγωνιζόταν με τη φανέλα της Εράνης, στο μεσσηνιακό Πρωτάθλημα, τερματίζοντας δεύτερος.  Πρόπερσι έπαιξε πρώτο γύρο στην Κυπαρισσία και δεύτερο γύρο στα Μακρίσια.

Οι διαδικασίες απόκτησής του έχουν κινηθεί εδώ και αρκετό καιρό, έπρεπε όμως να τσεκαριστεί ένα πρόβλημα τραυματισμού που είχε, το οποίο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν εμπόδιο για να προχωρήσουν.  Ο Χατζηαράπης γυμνάζεται εδώ και καιρό υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Ανδριόπουλου και βρίσκεται στο στάδιο της επανόδου.

Πρόκειται για έναν ποιοτικό αριστερτοπόδαρο ακραίο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως οπισθοφύλακας,όσο και ως χαφ εξτρέμ και είναι βέβαιο ότι με την πλήρη επάνοδό του θα προσφέρει ακόμα μια πολύτιμη λύση στα χέρια του προπονητή της ομάδας