Αλέκος Μαντζούνης: «Νίκη ψυχής και φανέλας…»

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

Ο τεχνικός του Πανηλειακού Αλέκος Μαντζούνης, μιλώντας για τη μεγάλη νίκη του Πανηλειακού στη Ρόδο, ανέφερε: «Έτσι όπως πήγε το ματς και με τις ειδικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν με μια δυνατή και ψηλή ομάδα, παίζοντας με δέκα από το 70΄, ήταν μια νίκη  ψυχής και φανέλας. Και αυτή η ομάδα είναι ο Πανηλειακός. Μπράβο έχω να πω στους παίκτες, οι οποίοι δεν λύγισαν, δεν τα παράτησαν. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω. Από όλο το τιμ, η νίκη αφιερώνεται σε αυτούς τους ηρωικούς φιλάθλους που έφτασαν ως την άκρη της Ελλάδας να μας δώσουν δύναμη».

Σάββας Ορφανίδης: «Πληρώσαμε την απειρία μας»

Ο τεχνικός του Φοίβου Σάββας Ορφανίδης, μετά το παιχνίδι τόνισε: «Μετά το 60΄είμαστε καλύτεροι, αλλά δυστυχώς πληρώσαμε την απειρία μας. Δεχθήκαμε ένα τέρμα στο 95ο λεπτό με τρόπο ανεπίτρεπτο. Κρατάμε τις εμπειρίες από αυτό το ματς διότι θα μας χρησιμεύσουν και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Σήμερα πήραμε μια γεύση τι σημαίνει το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα