ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλεξανδρόπουλος: «Καλώ όλους στον Ηλειακό να αντιδράσουν με σύνεση»

  • 18
    Shares

Τη δική του τοποθέτηση για την πορεία της ομάδας έκανε ο πρόεδρος του Ηλειακού Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει σύνεση και να κρίνουν όλοι την κατάσταση σε βάθος χρόνου. Μάλιστα όπως λέει, μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τη συγκεκριμένη στιγμή δεν θα τοποθετηθεί ο ίδιος για τα θέματα της ομάδας, αλλά αυτό θα γίνει την κατάλληλη στιγμή με ψυχραιμία και ευθύνη. Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλό θα είναι, την συγκεκριμένη στιγμή, να μην τοποθετηθώ σε θέματα που συζητούνται δημόσια και αφορούν την συγκρότηση και λειτουργία της ομάδας του Ηλειακού. 
Θα γίνει όμως αυτό, την κατάλληλη κατά την γνώμη μου στιγμή, με ψυχραιμία και ευθύνη,
για ένα και μόνο λόγο.
Για να περιγράψω, γεγονότα και αντιδράσεις που έχουν καταγραφεί δημόσια (ευτυχώς),
και όχι για να αναλύσω προσωπικές γνώμες και κριτικές.
Κ αυτό, γιατί γράφονται πολλές, τουλάχιστον ανακρίβειες, για να μην πω…. απλά…. ψέματα, που σκοπό έχουν, εσκεμμένα να δημιουργήσουν στους μη γνωρίζοντες,
ερωτηματικά και ομιχλώδες τοπίο, για να δικαιολογηθούν κάποια πράγματα και να ικανοποιηθεί μόνο προσωπικός εγωισμός και τίποτα άλλο……..
Προτείνω και συμβουλεύω, όλους όσους εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο και από οποιαδήποτε θέση, με ψυχραιμία, να ρίξουν τους τόνους, να κάνουν μία δεύτερη σκέψη, ενωτική και δημιουργική, και να αντιδράσουν με σύνεση,  σκεπτόμενοι το βάθος χρόνου……..
Εξάλλου για οποιονδήποτε λόγο, που δικαιολογεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, παράπονο ή διαφωνία, το Δ.Σ είναι πάντα ανοιχτό να συζητήσει τα πάντα, σε επίσημο και δημόσιο διάλογο…..
Εκτός και αν, κάποιους τους βολεύει το θολό τοπίο, για να μπορούν να προβάλουν εύκολα και χωρίς αντίλογο, την εκδοχή τους και το αφήγημα τους…».


  • 18
    Shares