ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλεξανδρόπουλος: “Μια χρονιά που μας άφησε γκυκόπικρη γεύση”


Αν κάποια ομάδα μπορεί να είναι ευχαριστημένη για όσα πέτυχε σε αυτή την σχεδόν ανύπαρκτη αγωνιστική περίοδο, αυτή είναι ο Κεραυνός Βρίνας. Και αυτό καθώς αν και νεοφώτιστος, χωρίς να φέρει ένα βαρύ όνομα, κατάφερε στα πρώτα έξι παιχνίδια της διοργάνωσης, να κερδίσει σεβασμό, αυτοπεποίθηση, αλλά και κάποια αποτελέσματα τα οποία αποτέλεσαν γερή παρακαταθήκη για τη συνέχεια, άσχετα αν αυτή δεν υπήρξε ποτέ. Εκείνο που μένει στον Κεραυνό, είναι ότι δημιούργησε ένα σύνολο το οποίο μπορεί σε μελλοντικές διοργανώσεις, να καθιερώσει την παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία. Με αφορμή την επισημοποίηση της ματαίωσης της αγωνιστικής περιόδου, ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Αλεξανδρόπουλος, ευχαρίστησε τους παίκτες του για τη συνεργασία με ανάρτησή του:
“Αυτό ήταν για φέτος…
Μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά,μια χρονιά ιδιαίτερη μας άφησε γλυκόπικρη γεύση.
Γλυκιά για όλα αυτά που καταφέραμε μαζί και πικρή γιατί δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτό που χτίσαμε με ιδρώτα στο γήπεδο από τις αρχές Αυγούστου.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς,από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί καταφέραμε το ακατόρθωτο.

Σας πίστεψα και σας στήριξα από την αρχή γιατί ήμουν σίγουρος για εμάς.
Περάσαμε πολλά,όλα όσα έπρεπε για να γίνουμε ΟΜΑΔΑ,και μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή,αλλά εσείς κάνατε το αδύνατο δυνατό.
Είμαι περήφανος για ΟΛΟΥΣ σας,και σας ευχαριστώ θερμά για αυτή την συνεργασία.
Ακόμα περισσότερο ευχαριστώ αυτούς που δεν μας πίστεψαν, γιατί μας έδωσαν δύναμη για την συνέχεια.
Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε ποδοσφαιρικά ,και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις συγκινήσεις που μου προσφέρατε είναι πραγματικά λίγο“.