ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλεξόπουλος: «Ενδιαφέρομαι για την προεδρία του Ηλειακού Βαρθολομιού»

  • 125
    Shares

Την αποχώρησή του από την προεδρία του Ηλειακού Βαρθολομιού ανακοίνωσε ο Γιάννης Τζίκας, στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί. Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε επαρκής αριθμός μελών για να σημειωθεί απαρτία, ανέδειξε και έναν ενδιαφερόμενο για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας. Ο Ανδρέας Αλεξόπουλος, όπως έκανε γνωστό, ενδιαφέρεται για την προεδρία της ομάδας.

Ο Ανδρέας Αλεξόπουλος, υπογράμμισε με δηλώσεις του στο ilia.news, ότι ο ίδιος, μαζί με μια ομάδα παραγόντων, ενδιαφέρεται να ηγηθεί της προσπάθειας και να συγκροτηθεί Δ.Σ. το οποίο θα οδηγήσει την ομάδα στο μέλλον, με στόχο να αξιοποιήσει το ντόπιο υλικό και να κινητοποιήσει δυνάμεις της περιοχής.

Ο Ανδρέας Αλεξόπουλος, πρότεινε στον Γιάννη Τζίκα, να σταθεί και αυτός κοντά στη νέα προσπάθεια και μάλιστα πρότεινε για τον έμπειρο παράγοντα του συλλόγου, να ανακηρυχθεί σε επίτιμο Πρόεδρο.

Όπως αποφασίστηκε, θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση την Τετάρτη στις 8μ.μ., ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανάδειξη του Δ.Σ., θα γίνει και τρίτη επαναληπτική Γ.Σ. την άλλη Κυριακή το πρωί.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος


  • 125
    Shares