ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Αλλαγές στο σχήμα των αντιδημάρχων του δήμου Πηνειού – Χωρίς Πάνο Θεοδωρακόπουλο

  • 128
    Shares

  • Χωρίς Πάνο Θεοδωρακόπουλο με την προσθήκη της Σοφίας Μαρινοπούλου

Σε αλλαγή του σχήματος των στενών συνεργατών του προχώρησε ο δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος, από το οποίο θα απουσιάζει πλέον… ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος. Ο δήμαρχος Πηνειού ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, την παραίτηση όλων των αντιδημάρχων, προκειμένου να δημιουργήσει το σχήμα από την αρχή.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες όλοι οι αντιδήμαρχοι έθεσαν την παραίτησή τους στην διάθεση του δημάρχου, πλην του Πάνου Θεοδωρακόπουλου, με αποτέλεσμα να υπάρξει ρήξη στην σχέση του κ. Μαρίνου με τον – μέχρι σήμερα – στενότερο συνεργάτη του!

Μάλιστα ο κ. Θεοδωρακόπουλος φέρεται να έστειλε επιστολή στον δήμαρχο Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνο, καλώντας τον να συζητήσουν αυτά τα θέματα όταν θα περάσει η απειλή του κορωνοϊού.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, την θέση του αντιδημάρχου  Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Ύδρευσης Αποχέτευσης αναλαμβάνει ο κ. Σπύρος Βασιλείου, ενώ στη θέση του αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουρισμού έρχεται η κα Σοφία Μαρινοπούλου, δημοτική σύμβουλος εκλεγμένη με την παράταξη του κ. Μαρίνου.

Κανονικά στα καθήκοντά του παραμένουν ο κ. Γεώργιος Παναγούλιας – Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, ο κ. Γεώργιος Κολοκατίνης – Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας και ο κ. Νίκος Μαφρέδας, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.


  • 128
    Shares