Αλφειός-Αίας 1-1: Σε Αυγουστιάτικους ρυθμούς…

spot_img

Προτεινόμενα

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Αλφειός και Αίας στο φιλικό που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Επιτάλιο. Ο Αλφειός προηγήθηκε στο 34΄με τον Αγριδιώτη, για να ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος ο Αίας και συγκεκριμένα στο 64’ ο Καράμπελας.

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο πέρα από το τελικό σκορ, χαρακτηρίστηκε από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να δώσουν ρυθμό σε μια χρονική περίοδο όπου βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, με τους παίκτες των δυο ομάδων φανερά εκτός φόρμας (θα ήταν αδύνατον άλλωστε στα μέσα του Αυγούστου οι παίκτες να είναι φορμαρισμένοι). Έτσι λοιπόν, κάποιες αναγκαστικές απουσίες εκατέρωθεν για διάφορους λόγους, αλλά και η διάθεση των Κώστα Μπακάλη και Θοδωρή Ανδριόπουλου να μοιράσουν τον χρόνο συμμετοχής και να προχωρήσουν σε δοκιμές, έφερε ένα παιχνίδι σαν κι αυτό. Με λάθη εκατέρωθεν και ελλιπείς προσπάθειες. Παρά ταύτα δεν έλειψαν οι καλές φάσεις και από τις δυο πλευρές, ωστόσο υστέρησαν στα τελειώματα των φάσεων οι ποδοσφαιριστές.

Αλφειός: Τσάμπρας, Μανέτας, Κωτσάκης, Τεκερλέκης, Καλογερόπουλος, Λιαμπότης, Τριανταφύλλης, Καλαντζής, Μάζης, Αγριδιώτης, Πρίφτης.
(Καλομοίρης, Γκουβέρος, Αβραμόπουλος, Βγενόπουλος, Παπανδρέου, Πεσκελίδης)

Αίας: Κουρλός, Χριστοφοράτος, Κουλούρης, Παπαχριστόπουλος, Μπατζακόπουλος, Σταθάτος, Μπουρούκης, Τσακοπιάκος, Καράμπελας, Παναγιωτόπουλος
(Μαρινόφ, Λαγανόπουλος, Σπεντζάρης, Καρίνας, Δεληγιάννης, Παπαδόπουλος, Θεοδωρακόπουλος).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα