Αλφειός: Διπλή ενίσχυση για τους “Γαλαζοπράσινους”

spot_img

Προτεινόμενα

Στην απόκτηση δυο 23χρονων ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Αλφειός, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Επιταλίου, απέκτησε τον αμυντικό Αλέξανδρο Καρανάση, καθώς και τον μέσο Γιώργο Βαραμπούτη.

Πριν από λίγο, η διοίκηση του Αλφειού, ανακοίνωσε επίσημα τις δυο μεταγραφικές κινήσεις: “Το Δ.Σ. συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, με δυό νέες προσθήκες. Καλωσορίζει τους Καρανάση Αλέξανδρο (αμυντικός) και Βαραμπούτη Γιώργο (μέσος) και τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία!”.

Ο Αλέξανδρος Καρανάσης, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Πανηλειακού, κάνοντας τις πρώτες του επίσημες συμμετοχές στη Θύελλα Πύργου. Τα τελευταία χρόνια ήταν στη Ρόδο για σπουδές. Είναι 23 ετών και αγωνίζεται αριστερός οπισθοφύλακας.

Ο Γιώργος Βαραμπούτης, ξεκίνησε από τον Αργοναύτη, παίζοντας σε ηλικία 16 ετών, κερδίζοντας την άνοδο στην Α1 στην οποία και έπαιξε. Ο Βαραμπούτης έφυγε για σπουδές στη Χαλκίδα. Είναι 23 ετών και αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Πρόκειται για δυο παίκτες τους οποίους ο Κώστας Μπακάλης εκτιμά ιδιαίτερα και θεωρεί ότι αν μπορέσουν να βρουν ξανά τον ρυθμό τους, μετά τις διακοπές στα πρωταθλήματα, θα βοηθήσουν αρκετά την ομάδα του Επιταλίου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα